Sansa ta de a deveni model: Best Models Summer School

Best Models Management organizeaza o noua preselectie pentru tinerele fete care au aptitutdini de model. Daca ai intre 10 si 21 ani si iti doresti o cariera in modelling, vino duminica 6 iunie 2010, intre orele 10 si 14 la preselectia organizata la Sala Dalles din Capitala.

Iti doresti sa devii top-model international si sa defilezi in tinute magnifice pe podium? Crezi ca ai potential pentru o astfel de cariera? Best Models Summer School iti ofera ocazia de a-ti indeplini visul!

foto

Ne aflam la cea de-a opta editie Best Models Summer School! Castigatoarele primelor preselectii au astazi cariere de succes in modelling si contracte cu importante agentii internationale. Rodica Lazarica si Madalina Draghici sunt doar doua nume importante din portofoliul Best Models care au defilat pe podiumurile din intreaga lume si au aparut in paginile celor mai prestigioase reviste de moda.

Citeste si:  Un inceput de poveste maramureseana la Muzeul Taranului

Vrei sa fii model? Vino la preselectie! Alege Best Models Summer School si ai sansa sa devii “Cel mai bun tanar model” in 2010!

La Best Models Summer School vei beneficia de instruire profesionala in cadrul cursurilor de: miscare scenica, istoria modei, actorie, make-up, cosmetica, hair-styling, dieta, comportament si stil, comunicare si sedinta foto, cursuri sustinute de profesionisti in domeniul modelingului.

Citeste si:  Hustler cere ajutor de 5 miliarde dolari de la stat pentru sectorul de divertisment pentru adulti

foto

Fetele selectate la preselectie pot beneficia de o schimbare de look in cadrul prezentarilor L’Oreal, o bursa care consta intr-o reducere la cursurile agentiei Best Models, alaturi de realizarea unui book profesionist cu un fotograf consacrat in domeniu si obtinerea unui contract cu agentiile partenere din Milano, Paris, Londra si New York.

Best Models Management se va ocupa de managementul carierei tale ca model si iti va promova imaginea dupa terminarea cursurilor. Prin inscrierea in portofoliul Best Models Management ai automat o sansa la concursul Next Generation Models, care desemneaza anual “Cel mai bun tanar model”.
Next Generation Models, este un concurs de modele marca Best Models, cea mai importanta campanie de scouting din tara, care isi propune in fiecare an sa descopere tinerele talente din lumea modei. Participarea la Next Generation Models 2006 a facut ca Rodica Lazarica sa fie remarcata de agentii din strainatate care, la scurt timp, i-au oferit sansa de a prezenta la Saptamana Modei de la Paris.

Citeste si:  Lista nominalizarilor la Oscar

foto

Mai multe informatii la e-mail: office@bestmodels.ro si telefon: 0769.041.705 sau pe site-ul agentiei: www.bestmodels.ro


2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.