Sandra, regina muzicii disco a anilor ’80, va concerta la Bucuresti pe 6 noiembrie

CântăreaÅ£a Sandra, regina muzicii disco a anilor ’80, cunsocută pentru hiuturi precum „Maria Magdalena” ÅŸi „In the heat of the night”, va concerta la Sala Palatului din Capitală, pe 6 noiembrie, potrivit organizatorilor, Project Events.

Nu este prima dată când Sandra vine în România, dat fiind faptul că a fost căsătorită cu un român, Michael Creţu, care a fost compozitorul şi producătorul acesteia.

Citeste si:  Invata sa asculti

Pe numele său adevărat Sandra Ann Lauer, cântăreaÅ£a s-a născut în Germania pe 18 mai 1962. Prima sa melodie care a cunscut succesul a fost „Maria Magdalena”, în 1985. Vocea sa a fost folosită ÅŸi pentru proiectul Enigma al fostului său soÅ£ Michael CreÅ£u.

ÃŽn concertele din turneul Sandrei din această toamnă vor fi incluse ÅŸi melodii care au făcut-o celebră în anii ’80, precum „Maria Magdalena”, „In the heat of the night”, „Everlasting Love” sau „Hi Hi Hi”, dar ÅŸi piese de pe cel mai nou album al său, „Back to live”, lansat în luna martie a acestui an. Cel mai nou hit al cântăreÅ£ei este „The night is still young”, un featuring cu Thomas Anders (Modern Talkink).

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 19-25 noiembrie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.