STING: show desavarsit la Sala Palatului!

Sting a sustinut un spectacol de exceptie marti seara la Sala Palatului din Bucuresti, in fata a peste 4000 de spectatori, marelui artist britanic fiindu-i alaturi pe scena muzicianul bosniac Edin Karamazov si corul Stile Antico.

Intr-o atmosfera intima, Sting si Edin au interpretat piese de pe albumul „Songs from the Labyrinth”, un tribut adus marelui compozitor elisabetan John Dowland. Sting a pastrat pentru finalul reprezentatiei sale si cateva dintre hit-urile consacrate: „Roxanne”, „Every Breath You Take”, „Message in a Bottle” si „Fields of Gold”, spre bucuria publicului. Foarte comunicativ, artistul s-a adresat direct spectatorilor pe toata durata concertului, prezentand fiecare piesa ce urma a fi interpretata. Mai mult decat atat, Sting a facut o supriza placuta tuturor celor prezenti, marturisindu-le ca nu este strain de cultura romana, lautele pe care le-a folosit in cadrul acestui concert fiind realizate chiar de un roman, Cezar Mateescu!

Citeste si:  Poarta Sarutului - cale de trecere spre alta lume

Dupa un show desavarsit, Sting a multumit publicului din sala pentru prezenta si s-a retras in culise, declarandu-se incantat de reactia spectatorilor romani: „A fost o atmosfera foarte placuta! Romanii sunt un public minunat!”. Aceasta a fost cea de-a doua vizita a artistului la Bucuresti, Sting promitand fanilor din Romania ca va reveni curand.

Citeste si:  Kundera, renegat de cehi, care nu-l iarta ca s-a lasat adoptat de Franta

Un comentariu
  1. Din pacate, eu nu am mai prins bilet. Pentru ca domnii de la ENEL, sponsori sau organizatori, nu stiu exact, s-au gandit sa dea o mare parte din bilete angajatilor. Care, cu siguranta, ar fi gustat mai mult un concert BAnica, sau manele, sau mai stiu eu ce.

    O prietena a fost si mi-a povestit ca publicul a fost pur si simplu dezgustator. Ca se arata nemultumit. Ca au plecat in timpul concertului. Propbabil pe secretarele si pe electricienii din sala i-a deranjat ca Sting nu a interpretat piese din epoca Police (decat foarte putine), asta in cazul in care auzisera de el. Deh, muzica elisabetana, lautele nu sunt pe gustul acestui popor de opincari, cu urme de ceapa intre dinti, dar cu manichiura french, sa nu uitam.Ce e culmea e ca s-a stiut de la bun inceput ca va interpreta piese din secolul XVI. Engleza veche nu e fredonabila pentru orice taranoi.

    Rusine, m-am saturat de toti imbecilii care se duc la concerte din care nu inteleg o iota, cu aerul ca ei sunt cei care fac o favoare artistului, doar ca sa fie vazuti ca asa da bine. Aici sunt incluse si \”vedetele\” locale care uita sa-si inchida mobilele, ca, deh, ei sunt oameni importanti nu ca terchea berchea ala plictisitor de pe scena.

    Ah, uitasem: cica la intrare s-au dat niste beculete. De la ENEL evident. Pe care lumea imbecila s=-a si grabit sa le aprinda la putinele melodii pe care le cunosteau din repertoriul lui Sting.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.