Romania zguduita de seismul Emo

Dupa revolutie, de cate ori se sinucidea sau doar plangea un tanar, de vina era Cioran. Apoi, au urmat satanistii. Acum, molima raspunzatoare de toate relele este curentul emo.

In „Cancan”, ni se anunta pe un ton mai prapastios decat daca ar fi sarit in aer Palatul Parlamentului ca fiica Noricai Nicolai este emo. Teroare, panica si lacrimi!

Citeste si:  Talentul tau secret

In cadrul unei anchete extrem de minutioase, cei de la respectivul tabloid au sapat prin contul acesteia de pe hi5 si au descoperit lucruri alarmante. Niste desene absolut hilare sunt clasificate ca fiind sataniste. Unde mai pui ca s-a si tuns conform adeptilor Emo. Motiv de ingrijorare nationala!

Cum vocea specialistului nu putea sa lipseasca, pentru a conferi un aer pretins stiintific materialului, cei de la „Cancan” i-au luat si un scurt interviu prof.dr. univ. Ruxandra Rascanu, care a declarat aceleasi lucruri binecunoscute: copiii ajung sa aleaga astfel de forme de manifestare pentru a se revolta, ca urmare a nemultumirii cauzate de lipsa de comunicare cu parintii.

Citeste si:  Petreceri si concerte de 1 Mai

Un comentariu
  1. iar emo?!?!?!…uff…lsa-ti copii sa se manifeste,dar asta nu inseamna ca trebuie incurajarea pentru niste sentimente anormale pentru un om sanatos,gen motive de plans din orice, taiat cu lama(asta stiu din povesti,c-o fii n-o fii adevarat nu stiu), mazgaliti/e la ochii/unghii cu negru,frezele alea bagate in ochii,pentru k daca li s-ar vedea ochii ar fii nistre coafuri chiar super; se insista prea mult cu emo asta, dar fiecare generatie are momentele ei de glorie,asa ca adolescenti ai romaniei fiti emo,dar nu exagerati;)…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.