Reprezentanta Romaniei la Miss Universe va fi aleasa pe 27 iunie

Reprezentanta României la concursul Miss Universe 2009 va fi aleasă pe data de 27 iunie, finala marii competiţii internaţionale de frumuseţe urmând să aibă loc pe 23 august, în Bahamas, potrivit organizatorilor Miss Universe România.

Între 22 mai şi 11 iunie au loc înscrierile pentru faza naţională a Miss Universe 2009, la care pot participa tinere cu vârsta cuprinsă între 18 şi 27 de ani. Potrivit organizatorilor fazei naţionale, câştigătoarea Miss Universe România va avea şansa de a reprezenta ţara noastră la concursul internaţional, pentru prima dată după 11 ani.

Citeste si:  Cine era Meghan Markle inainte de a-l intalni pe printul Harry

Probele concursului vor consta în defilarea concurentelor în vestimentaÅ£ie de zi, costum de baie, costum popular, rochie de seară ÅŸi un interviu de evaluare a personalităţii. „Concurentele trebuie să dea dovada unei bune moralităţi, să fie inteligente, frumoase, cu o condiÅ£ie fizica excepÅ£ională, să aibă stil personal bine definit, să fie carismatice ÅŸi cu tărie de caracter”, potrivit site-ului organizatorilor.

Citeste si:  The big apple

Premiile concursului din România au o valoare totală de peste 100.000 de euro.

Miss Universe este un concurs de frumuseÅ£e organizat anual de Miss Universe Organization, firma deÅ£inută de Donald Trump din 1996. Din 2003, postul de televiziune NBC a câştigat drepturile de difuzare ale concursului. ÃŽn prezent, titlul „Miss Universe” este deÅ£inut de Dayana Mendoza, din Venezuela.

Citeste si:  Heather Mills McCartney se muta in America

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.