Remedii tech pentru celulita

Chiar daca nu poate fi complet „distrusa”, celulita poate fi diminuata. Iar daca timpul si bugetul nu iti permit un abonament la salon, incearca sa folosesti variantele pentru acasa ale masinariilor din saloane. Poate ca nu sunt la fel de performante, insa cu siguranta sunt mai la indemana.

Centura TrimSwirl

Actiunea centurii se bazeaza pe vibratii. Se poate folosi pentru eliminarea celulitei si a grasimii, pentru tonifierea musculara, relaxare si detoxifiere. Include sase motorase si opt moduri de vibratie, care au aceleasi efect ca si un masaj. Se poate folosi pe orice parte a corpului, nu numai pe abdomen. Costa 200 lei.

Citeste si:  Madison Boutique - parfumerie de lux

trimswirl

Philips Cellesse

Merita incercat macar pentru faptul ca provine de la un producator faimos. Foloseste un sistem vacuum, asemanator cu cel al aparatelor folosite in saloane. Pielea este ridicata de un cilindru, apoi absorbita in vacuum, de unde este scoasa de un al doilea cilindru. Se pot folosi diferite niveluri de intensitate, in functie de preferinte si sensibilitatea pielii. Rezultatele nu sunt spectaculoase. Producatorul promite o reducere de 33% a celulitei, daca aparatul este folosit de trei ori pe saptamana, cate 15 minute. Costa in jur de 300 lei.

Citeste si:  Succesul in vanzari

cellesse

Electrostimulatorul Medicura

Inainte sa-ti faci abonament la electrostimulare, gandeste-te ca ai putea obtine rezultate asemanatoare acasa. Aparatul Medicura este varianta in miniatura a electrostimulatoarelor profesionale, insa este mult mai bun decat acele centuri vandute prin teleshopping. Fata de acestea din urma, care au unul sau doi electrozi, electrostimulatorul include opt electrozi, cu 30 de programe si 10 nivele de intensitate. Poti „lucra” in acelasi timp opt zone ale corpului, ceea ce este deja un avantaj. Electrostimularea foloseste un curent electric de intensitate redusa pentru a stimula contractarea muschilor, fiind similara cu efortul depus in timpul unui antrenament cu greutati. Pe langa faptul ca reduce celulita, poate sa tonifieze mulsculatura, evitand pierderea masei musculare in timpul procesului de slabire. Costa 219 lei.

Citeste si:  Canada - ghidul turistului

medicura


4 Comentarii
  1. spui despre cellesse philips ca ar costa in jur de 300 lei. De unde se poate achizitiona? Eu il caut de ceva timp si nu l-am gasit. ppoti sa im indici magazinul te rog?

  2. In legatura cu Electrostimulatorul Medicura, pretul nu este nicidecum 219 lei, este in jur de 550 lei. Spune-mi te rog unde il gasesc la 219 lei cu opt electrozi?

  3. cellesse philips nici nu se gaseste in Romania… de ce nu imi aratati aparate care se gasesc numai pe la Hollywood, tot aia e! la ce mi le mai descrieti daca nici nu se gasesc in tara..sa imi fac sange rau?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.