Razvan Vasilescu este un tata de comedie in filmul #SELFIE

Cu o filmografie care include peste 40 de lungmetraje si o intensa activitate pe scena teatrului romanesc, Razvan Vasilescu poate fi admirat in prezent pe marile ecrane in comedia #SELFIE, unde interpreteaza cu mult umor si sensibilitate rolul unui parinte nevoit sa-si creasca singur copilul.

Inca de la filmari, prezenta lui Razvan Vasilescu pe platou a starnit admiratia intregii echipe, cucerind prin spontaneitatea si capacitatea sa de a-si aduce propria contributie la conturarea personajului sau din #SELFIE, Nicu Ceausu. Cu un nume caricatural care deconspira legatura stransa dintre personaj si nostalgia sa fata de regimul comunist, Nicu Ceausu este de fapt un tata extrem de atent cu fiica sa, pe care a crescut-o si educat-o singur intr-o maniera autoritara. Drept dovada, Ana (Flavia Hojda) este o adolescenta linistita si responsabila, care cu greu se iese din cuvantul tatalui sau.

Citeste si:  Muzeele ciocolatei - o atractie dulce

,,Este o comedie splendida, un timp extraordinar de frumos petrecut in sala de cinema. Este o performanta din partea acestei minunate Cristina Iacob.”, declara Razvan Vasilescu despre comedia #SELFIE.

In regia Cristinei Iacob, comedia b> #SELFIEare o distributie impresionanta, din care nu lipsesc celebritatile, Mihaela Radulescu si Dan Chisu fiind insotiti pe marile ecrane de Razvan Fodor, Nicoleta Luciu, Carmen Tanase si Catalin Catoiu.

Cea mai grea misiune insa le revine tinerilor care interpreteaza rolurile principale in comedia b> #SELFIE: Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Flavia Hojda, Levent Sali, Vlad Logigan si Alexandru Calin.

Citeste si:  "4 luni, 3 saptamani si 2 zile" a primit premiul Goya pentru cel mai bun film european

Escapada la mare, cluburi, distractie, bronz timpuriu si dragoste adevarata!… Yasmine, Roxi si Ana vor sa le bifeze pe toate cu doar doua zile inainte de BAC, in cea mai noua comedie romaneasca b> #SELFIE. Fara aprobarea parintilor si fara prea multa planificare, cele trei fete ajung la mare, unde, in ciuda asteptarilor, bunadispozitia intarzie sa apara, iar accidentele se tin lant.

Adolescentele rebele mai au o sansa sa ajunga la timp pentru sustinerea examenului de bacalaureat daca fac echipa cu Mihai, George si Bogdan, trei tineri haiosi intalniti in periplul lor la mare.

Prima comedie cu si despre tineri lansata in ultimii ani pe marile ecrane, #SELFIE este o productie MediaPro Pictures, o companie MediaPro Entertainment Romania si ZAZU Film, distribuita in cinematografe de ZAZU Film.

Citeste si:  Cum arata Tina Turner la 69 de ani. WOW

Filmul #SELFIE poate fi vizionat acum in cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Cluj Polus, Arad, Arad Galeria, Ploiesti, Afi Ploiesti, Braila, Timisoara, Constanta), Grand Cinema&More Baneasa, The Light Cinema, Cityplex (Constanta, Brasov), Line Cinema (Ramnicu-Valcea), Cine Grand (Botosani), Grand Mall (Satu-Mare), Cinema 3D Colors (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Twins (Ploiesti), Corso (Bucuresti), Scala (Bucuresti), Europa (Bucuresti), Modern (Craiova), Unirea (Botosani), Dacia (Piatra-Neamt), Sebastian Papaiani (Pitesti), Cortina (Oradea), Palace (Oradea), Cinema Arta (Targu-Mures), Patria (Bucuresti), Cinema Ostroveni (Ramnicu-Valcea), Cinema Victoria (Cluj).


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.