fbpx

Programul concertelor de la BURGERFEST si lista finala cu restaurantele participante

Line-up-ului BURGERFEST i se alatura trupa de rock alternativ Coma, care va prezenta un set special.

BURGERFEST, primul festival din Romania dedicat burgerilor, isi deschide portile vineri, 22 mai, la Verde Stop din Bucuresti.

Mai jos va prezentam programul concertelor din cadrul festivalului:
Vineri, 22 mai:
21:00 – GOLAN
Sambata, 23 mai:
19:00 – Coma
21:00 – Niste Baieti
Duminica, 24 mai:
21:00 – ROA
Ziua de sambata se imbogateste cu inca o trupa invitata, anume Coma – formatie de rock alternativ, infiintata in anul 1999, in Bucuresti, ca grup nu metal, din fosti membri ai trupelor Daft Allison si Ska Burger.

Coma este una dintre cele mai indragite trupe de alternativ ale momentului, care a cantat, de-a lungul timpului, in deschiderea concertelor unor trupe/artisti precum Linkin Park, Deftones, Incubus, Sepultura, Ozzy Osbourne, Therapy, Biohazard, Soulfly, sau Skunk Anansie.

De asemenea, BURGERFEST a definitivat lista restaurantelor participante la concursul de cel mai bun burger, noile nume adaugate fiind Grand Combo (Bucuresti) si Sky Bar (Bucuresti). Lista completa se regaseste mai jos:

Burger Bar (Bucuresti)

Burger Box (Bucuresti)

Burger Van (Bucuresti)

Bistro de l’Arte (Brasov)

Grand Combo (Bucuresti)

Ludic (Bucuresti)

Modelier (Bucuresti)

Old Brick Pub (Bucuresti)

Sky Bar (Bucuresti)

Va reamintim ca juriul care va desemna cel mai bun burger de la BURGERFEST este format din Nico Lontras (Chef Rare Foods), Florin Scripca (Chef Foa – MasterChef) si Marius Tudosiei (Bacania Veche).

Citeste si:  Plictiseala in cariera

Despre BURGERFEST

Primul festival dedicat burgerilor din Romania – BURGERFEST – va avea loc intre 22 si 24 mai, la Verde Stop din Capitala. Pe langa cei mai deliciosi burgeri oferiti de restaurantele participante, publicul se va putea bucura si de muzica, asigurata GOLAN, NISTE BAIETI, R.O.A. si COMA, iar DJ-ii de la ELECTROCORD se vor ocupa de muzica de ambianta, pe tot parcurul festivalului.
Pe langa concerte si, evident, cei mai buni burgeri, festivalul va asigura si o serie de activitati recreative, cum ar fi badminton, tir sau tenis de masa, pentru cei care doresc sa faca si putina miscare si sa se relaxeze.

Citeste si:  James Blunt va canta in februarie, la Bucuresti, piese de pe noul sau album

Accesul la BURGERFEST se face pe baza de bilet, pretul unui bilet fiind de 15 lei pe zi sau 39 de lei pentru cele trei zile de eveniment.

Biletele si abonamentele se pot cumpara in avans, in retelele MyTIcket.ro si Iabilet.ro
Dintr-o eroare de sistem, cateva din biletele de o zi au fost vandute specificandu-se data exacta in care ar fi valabile. Aceste bilete pot fi folosite in oricare din zilele festivalului, indiferent de data mentionata pe bilet.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.