fbpx

Prietene ieri, la cutite azi

Din seria „Circul nostru va prezinta”: conflict intre vedete. Cel mai probabil doua femei. Nici cazul de fata nu face exceptie.

Click ne spune azi ca Monica Columbeanu si Iulia Albu isi arunca vorbe grele. Cum decurge cearta? Monica pretinde ca a ajutat-o pe Iulia mai mult decat pe surorile ei, ca a incercat sa-i gaseasca o slujba la postul B1Tv, ca sotia celebrului designer nu i-a fost prietena adevarata si ca, din contra, o influenta negativ. Mai spune si ca a facut reclama gratis pantofilor creati de Mihai Albu si ca, pe deasupra, a mai si platit pentru ei.

Citeste si:  Jurnalul Annei Frank, "Magna Carta" si "Cantecul Nibelungilor", incluse de UNESCO in Memoria Lumii

De cealalta parte a baricadei, Iulia spune ca nu a primit niciun fel de propunere din partea postului de televiziune mai-sus amintit. S-a mai laudat ca i-a fost alaturi Monicai in scandalul cu scenele de sex oral filmate intr-un restauranat, avandu-i ca protagonisti pe sotii Columbeanu.

Vocile rele, cum altfel, spun ca Monica ar fi roasa de invidie. Are impresia ca, de cand Iulia apare in emisiunea ei sau ca insotitoare la evenimente mondene, aceasta a inceput sa devina insuportabil de populara.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.