Pretentii de model

Il mai stiti pe Pete Doherty? Baietelul acela uratel si cu probleme dentare? Ei bine, el, tocmai el, s-a molipsit de sindromul modelelor, refuzand sa se ridice din pat pentru sume mai mici de 30 000 de lire, se relateaza intr-un articol din „The Sun” azi.

Solistul de la Babyshambles a refuzat suma de 5000 de lire pentru a poza timp de o singura zi pentru un catalog de moda. El, care anul trecut abia a facut un profit de 29 161 lire, dupa cum rezulta din declaratiile de impozit si care a sustinut concerte si pentru suma modica de 100 de lire, a spus ca nici macar nu discuta despre onorarii mai mici de 30 de mii de lire.

Citeste si:  Filmele "Séraphine" ÅŸi "Valse avec Bachir", marele castigatoare la gala premiilor Cesar 2009

Cei care-i propusesera sa pozeze o facusera oricum pentru ca auzisera ca are probleme financiare. Managerul sitului de moda respectiv a declarat ca era sa faca un infarct cand a auzit pretentiile cantaretului. „Cine se crede, Claudia Schiffer?! M-am gandit ca suma de 5000 de lire este o suma generoasa pentru oricine. Dar sa fim seriosi, nu merita 30 000”.

Citeste si:  "Politist, adjectiv" va reprezenta Romania la Oscar 2010

Ca sa aveti un termen de comparatie, va spunem ca onorariile maxime incasate de Kate Moss pentru o sedinta de filmat se ridicau la 100 000 de lire, iar ca modelul anului, Agyness Deyn cedeaza usor pentru 10 000.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.