fbpx

Prea multa spiritualitate strica!

O carte recent publicata a dat nastere unei noi controverse legate de optiunea religioasa a lui Tom Cruise. Biografia neautorizata semnata de Andrew Morton, cel care a scris si biografia Printesei Diana, pretinde ca actorul ocupa a doua pozitie in conducerea bisericii scientologice, dupa liderul David Miscavige, care-i cere sfatul in legatura cu toate aspectele politicii duse de aceasta organizatie. De asemenea, se pare ca inclusiv deciziile legate de viata profesionala a actorului sunt luate in cadrul bisericii.

Ce este insa si mai scandalos este faptul ca scientologii, temandu-se de influenta lui Nicole Kidman, au avut un cuvant de spus inclusiv in divortul celor doi din 2001.

Citeste si:  Dan Perjovschi ÅŸi Daniel Gontz participă la o dezbatere despre street art, joi, la CărtureÅŸti

Cei doi lideri scientologi sunt atat de apropiati incat Miscavige l-a insotit pe Tom Cruise pana si in luna de miere cu Katie Holmes. Oare ce parere o fi avut proaspata mireasa despre compania mai mult decat nepotrivita?

Miscavige a afirmat ca actorul a fost prezentat gruparii de catre prima lui sotie, Mimi Rogers, si a vorbit in termini mistici despre acesta, spunand ca oameni din 90 de natiuni aud cuvantul adevarat al scientologiei prin intermediul lui.

Acelasi lider spiritual a afirmat ca atragerea in randurile bisericii sale a unor vedete ca Penelope Cruz sau modelul columbian Sofia Vergara ar fi insemnat un important capital de imagine. Nici nu ne indoiam de asta!

Cartea mai sustine si faptul ca actuala sotie, Katie Holmes s-ar fi simtit ca intr-un SF atunci cand unii dintre colegii spirituali ai sotului ei ar fi crezut ca „i s-a plantat”sperma inghetata a fondatorului respectivului cult, L.Ron Hubbard, explicand astfel recenta ei sarcina. Un fel de fecioara Maria, varianta science-fiction.

Citeste si:  Line-up complet Rock the City 2013

In ceea ce-l priveste pe Tom Cruise, acesta se pregateste sa intenteze un proces autorului biografiei, afirmand ca aceasta carte este lipsita de documentatie serioasa si ca Andrew Morton nici macar nu a avut o singura convorbire cu vreunul dintre apropiatii sai.
Adevarat sau nu, cartea suna extrem de credibil.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.