fbpx

Povesti noi se infiripa!

Daca Britney era transportata de curand cu o ambulanta la spital, in urma consumului unei substante necunoscute, fostul ei sot Kevin Federline se distra, in noaptea dintre ani, intr-un cunoscut club din Los Angeles numit Pure.

Insa, coincidenta, sau nu, in acelasi loc de pierzanie a aparut si petrecareata mostenitoare, Paris Hilton. Aparitia ei, zic gurile rele, i-a produs o surpriza deosebit de placuta lui Federline, care n-a gasit alta modalitate mai potrivita de a-si manifesta bucuria decat strigandu-i numele in mod repetat.

Citeste si:  Elie Wiesel il critica pe Papa pentru reabilitarea episcopului negationist

In cele din urma, si-a facut curaj si s-a indreptat spre sturlubatica blonda, i-a dat un sarut si i-a soptit ceva la ureche. Probabil a fost ceva extrem de amuzant intrucat imediat cei doi au izbucnit in hohote de ras contagios. Dupa care, a urmat un numar de dans cel putin scandalos.

Citeste si:  Targul Martisorului la Muzeul National al Taranului Roman

Un martor la fericita reuniune a declarat ca „cei doi pareau sa se imprieteneasca”. Acum ramane de vazut care va fi reactia lui Britney, in cazul in care va exista vreuna. Poate ca starul este atat de ametit de „substantele necunoscute” care i se cuibaresc din ce in ce mai des in sange incat nici macar gelozia nu o va mai trezi din fermecatoarea letargie.

Tindem totusi sa credem ca o Paris Hilton mama vitrega pentru cei doi fii nu ar insemna un eveniment fericit.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.