fbpx

Politia interzice „mankinii”

Borat, pe langa controversele starnite in lumea filmului, a feministelor, a tarilor din lumea a treia si a altor chestiuni arzatoare de pe aceasta planeta, a revolutionat si lumea modei. El a propus o piesa vestimentara inedita numita „mankini”. Numai ca nu toti sunt de acord cu inovatiile sale legate de articolele textile.

Atsfel, politia din Noua Zeelanda a interzis purtarea faimosului costum de baie verde la o competitie de rugby pentru a „proteja inocenta copiilor”.

Citeste si:  Sansa ta de a deveni model: Best Models Summer School

Adeptii celebrei piese s-au putut bucura de inventia lui Sacha Baron Cohen anul trecut liberi si nestingheriti. Anul acesta insa vor trebui sa lase tanga acasa.

Purtatorul de cuvant al politiei a declarat ca fiind vorba de un eveniment de familie, purtarea acestui articol va fi interzisa la turneul de rugby din Wellington. A facut un apel la decenta, spunand ca celor care se vor prezenta in respectiva tinuta li se va interzice accesul la competitia sportiva.

Trebuie mentionat faptul ca, in mod traditional, la acest turneu fanii isi fac aparitia in costumatii mai putin ortodoxe.

2 Comentarii
  1. Se pare ca nu. Tocmai cand credeam ca nu exista ceva mai oribil decat un tanga masculin. si imaginati-va niste jucatori de rugby in \”mankini\”. Nu au tocmai fizicul cel mai delicat:)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.