Photo fashion by Gabriel Hennessey la Intact Media Academy

Cu totii stim ca lumea modei este una necrutatoare nu numai pentru modele, ci si pentru cei din spatele lentilei. Este timpul ca pasionatii de fotografie sa invete de la cei mai buni! Intact Media Academy da startul inscrierilor pentru cursul de fotografie de moda care se va desfasura sub indrumarea unuia dintre cei mai apreciati fotografi din Romania, Gabriel Hennessey.

Cursantii au sansa unica sa paseasca cu dreptul intr-unul dintre cele mai spectaculoase domenii. Vor invata sa puna in valoare modelul, locatia, machiajul, vestimentatia si, nu in ultimul rand, sa transmita prin intermediul fotografiei o stare, o emotie, un sentiment.

foto

“Fotografia de moda inseamna mult mai mult decat cunostinte tehnice. Inseamna modele de top, stilisti, reviste glossy, celebritati, marketing, lumini, locatii, productie si lista poate continua. Doar cei care pot intra in industria reala a modei vor deveni intr-o buna zi parte a acesteia.”, declara Gabriel Hennessey.

Pe scurt, cursul propune atat ore de teorie – de la introducerea in tehnica fotografica, la editorialul de moda – cat si de practica intensa. Studentii vor avea ocazia sa participe la sesiuni de lucru atat in studio, cat si la locatii, de a asista la sedinte foto pentru reviste glossy si pentru diferiti clienti, de a cunoaste oameni din industrie, de a realiza reportaje de moda sub indrumarea lui Gabriel Hennessey si a unei echipe complete de profesionisti.

Citeste si:  Pelicula "Amintiri din Epoca de Aur" a fost bine primita de publicul de la Cannes

foto

Inscrierile au inceput deja si se vor incheia pe data de 29 iunie.
Modulul de fotografie de moda are durata de 4 saptamani, cursurile desfasurandu-se 3 zile pe saptamana (vineri, sambata, duminica) astfel: in zilele cu teorie cursurile vor avea o durata de 2 ore, iar in cele cu practica – de 6 ore. Modulul va debuta pe 1 iulie, partea teoretica se va desfasura in salile Intact Media Academy, iar partea practica in studioul lui Gabriel Henessey.

foto

Inscrierile se fac la office@intactmediaacademy.ro si trebuie sa contina:
– datele personale complete (nume, prenume, varsta, domiciliu, telefon, email, copie a cartii de identitate);
– copie a ultimului act de studii absolvite
– facultativ, dovada absolvirii altor studii din industria fotografiei (copii dupa diplome, certificate etc.)
Nu este obligatoriu ca participantii sa aiba peste 18 ani.

Citeste si:  Petra, orasul impietrit de doua mii de ani

Prima sesiune a modului de fotografie de moda va pregati maxim 15 studenti, iar toti cei interesati de acest curs se vor putea inscrie pentru urmatoarele module care se vor tine pana la sfarsitul anului. Cursantii sunt invitati sa vina cu camera foto proprie, daca nu, vor folosi camerele puse la dispozitie de Gabriel Hennessey.

foto

Costul modului este de 1.000 de euro, suma care se va achita in lei, la cursul BNR din ziua platii, pana cel tarziu la data de 30 iunie.
Taxa de studii poate fi achitata integral sau in 2 transe egale – dintre care prima trebuie platita pana pe 30 iunie, iar cea de-a doua pana la data de 15 iulie.

Citeste si:  Adio, Vintila Corbul!

Absolvent de arhitectura, Gabriel Hennessey, a iubit intotdeauna lumea modei asa ca a inceput sa lucreze ca model in reclame tv si mai tarziu ca booker si scouter pentru Elite Model Look. Acum mai bine de zece ani a decis ca bacgkround-ul in modeling si arhitectura converg spre fotografie, iar colaborarile cu revistele glossy atesta acest lucru: Beau Monde Style, Cosmopolitan, Elle, Joy, Look, Tabu, The One.

Intact Media Academy este o institutie de formare profesionala care isi propune sa adune experienta celor mai titrati jurnalisti din mass-media romaneasca si sa transforme munca, reusitele si chiar esecurile sau greselile lor in cel mai complex program educational creat pentru mass-media din Romania. Astfel, Intact Media Academy contribuie nemijlocit la formarea viitoarelor generatii de profesionisti, avand ca punct de pornire cei 20 de ani de experienta si inspiratie ai Intact Media Group.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.