fbpx

Petrecere de vedeta

Kate Moss a organizat cu ocazia zilei de nastere o petrecere monstru care a durat 34 de ore, cate o ora pentru fiecare an al vietii sale. Cu toate astea, cei care au vazut-o dupa cele 34 de ore de chef au declarat ca arata fabulos, vestimentatia si machiajul adoptand stilul glam rock al anilor ’70.

Lista de invitati a inclus 70 de vedete, printre care s-au numarat David Williams, Kenny Osbourne si Ronnie Wood. Marea absenta a fost Sadie Frost. Oare ce s-a intamplat intre cele doua prietene.

Citeste si:  Nouvelle Vague revine la Bucuresti!

Un moment special l-au creat prietenii ei atunci cand au ales sa arate pe un ecran o serie de fotografii facute in copilaria si adolescenta lui Kate, atunci cand nu era decat o eleva sleampata si nu extraordinar de draguta. Reactia lui Kate a fost una de surprindere, intrebandu-se cum au facut rost de acele fotografii.
Naomi Campbell a exclamat si ea „Nu pot sa cred ca implinesti 34 de ani. Imbatranim.”

Citeste si:  NESCAFE aduce consumatorilor promotia "Scoate-ti banii de la automatul NESCAFE!”

In momentul in care a venit tortul cu cele 34 de lumanari, Kate a fost surprinsa stergandu-si o lacrima. Oare varsta o sensibilizeaza?
Apoi, bineinteles a urmat o reprezentatie demna de videoclipul Madonnei „Vogue”, o dezlantuire in forta pe ringul de dans.
A doua zi, petrecerea a reinceput. Cand toti se asteptau ca sarbatorita sa se trezeasca cu o durere de cap de zile mari, Kate Moss a aparut plina de „chef”. Ne intrebam de unde anume are atat energie.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.