Ori eu, ori ea!

Cu David Arquette vor empatiza, cel mai probabil, baietii. Tuturor ne este cunoscuta antipatia pe care un barbat o poate dezvolta pentru cea mai buna prietena a partenerei de viata. Mai ales cand aceasta ajunge sa fie o prezenta mult prea frecventa in viata cuplului respectiv.

Nici vedetele nu fac exceptie. Prietenia dintre Jennifer Anistion si Courtney Cox a ajuns sa-l irite pe David Arquette dincolo de orice limita a tolerantei. El a declarat ca simte ca ar fi casatorit cu doua femei. De cand s-a despartit de Brad Pitt, si acest lucru, sa nu uitam, nu s-a intamplat recent, Jennifer este vesnic „lipita” de Courtney. Familia Arquette a facut aproape toate vacantele in compania ei, la fel si sarbatorile. Fosta doamna Pitt nu a lipsit nici din excursia din Hawaii.

Citeste si:  Liberty Parade

Unii apropiati sustin ca David, satul fiind de umbra lui Jennifer, a pus-o pe sotia lui in inedita postura de a alege. „Ori eu, ori ea”. A cerut ca vizitele sa fie mai rare si ca telefonul sa nu mai sune in puterea noptii ori de cate ori Jennifer e trista din diverse cauze sau, pur si simplu, sufera de insomnie.

Citeste si:  Vaclav Havel se indoieste ca Milan Kundera a facut un denunt la politia comunista

Nu putem decat sa-i uram succes in actiunea indrazneata pe care a intreprins-o. Stim cu totii cat sunt de delicate astfel de situatii.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.