O toamna frumoasa de la Satta

„Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening” – Coco Chanel. Asta este motto-ul cu care Satta.ro va asteapta in fiecare zi pentru o experienta de neuitat.

De ce? Simplu. Pentru ca suntem femei. Si toate avem un lucru in comun: ne place sa comunicam. Comunicam prin cuvinte, priviri, gesturi, prin identitatea vestimentara pe care o afisam in fiecare zi. Pe toate ne caracterizeaza aplecarea catre frumos, estetic si feminitate. Look-ul fiecareia dintre noi reflecta atitudinea si respectul fata de viata, fata de oameni si fata de noi insine.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun ce probleme vei avea la serviciu

Cum? Foarte usor. Oferindu-va optiunea de a opta pentru un stil vestimentar plin de stralucire, luminozitate, energie, culoare si vitalitate. Aducand in prim plan calitatea, croiala si tendintele din acest sezonului, si nu in ultimul rand, tinand cont de raportul corect al pretului. Si pentru ca Satta s-a gandit la toate, de azi nu va mai fi nevoie sa bati magazinele in lung si in lat si sa probezi milioane de haine care nu te avantajeaza. De azi, poti descoperi shoppingul din fotoliul tau de acasa.

Citeste si:  Premiile Nationale de Poezie "Mihai Eminescu"

Ce ai de castigat? O garderoba intotdeauna in tendinte, o gaura mai mica in bugetul familiei, carduri cadou si nu in ultimul rand, prieteni. Pentru ca Satta nu este un simplu magazin, Satta este locul in care gasesti exact ce ai nevoie.


Click aici pentru galerie foto

Spor la cumparaturi!


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.