fbpx

O fata simpla, din clasa muncitoare

Daca o mai vedeti pe Paris Hilton prin reviste aproape goala sau iesind abia tinandu-se pe picioare dintr-un club, ei bine, sa nu va mai grabiti sa dati cu piatra in ea, nu o mai judecati si nu o mai acuzati.

Tabloidul „The Sun” ne spune azi ca vedeta este la munca. Ati inteles, da? Daca se bataie pe picioare, se sprijina de body-guarzi este numai si numai din cauza epuizarii.

Citeste si:  Instalatorii si politistii, mai doriti ca parteneri de viata decat vedetele din showbizz - studiu

Fericita mostenitoare spune ca stilul ei de viata neortodox nu are nimic de-a face cu faptul ca traieste ca o fiinta total iresponsabila cu ceva bani pe mana.

De exemplu, referitor la aparitia ei pe coperta revistei 944 in bikini Calvin Klein a declarat ca „ma supara grozav cand oamenii fac presupuneri fara sa ma cunoasca cu adevarat. Eu chiar muncesc din greu. Calatoresc in toata lumea pentru a-mi promova proiectele si pentru a populariza anumite produse”. In continuarea a mai spus ca: „Da, sunt platita sa merg la petreceri. De fapt, sunt cea care a declansat moda aparitiilor remunerate. Dar cand ma vedeti la evenimente mondene, muncesc de fapt sau promovez ceva chiar daca e vorba pur si simplu de faptul ca port anumite haine pentru fotografii”.

Noi recunoastem ca am gresit. Plecaciuni.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.