Nunta de 5 milioane de lire sterline

Cei de la „The Sun” ne prezinta azi in detaliu una dintre cele mai scumpe nunti ale timpurilor noastre, cea a fotbalistului Wayne Rooney si Coleen McLoughin. Se pare ca vorbim despre o nunta de 5 milioane de lire sterline.

Cum s-a ajuns la aceasta suma? Ei bine, s-au inchiriat 4 avioane, onorariul trupei Westlife care va concerta la nunta a fost de 400 de mii de lire sterline, rochia miresei a costat cam 130 de mii si lista poate continua.

Citeste si:  Unde fugim de canicula in weekend?

Locul ales pentru ceremonie si petrecere se afla pe Riviera Italiana, fiind vorba de un castel, situat in apropierea unui mic sat de pescari. Portul de aici este privit ca fiind unul dintre cele mai frumoase de la Marea Mediterana.

Ca o nota de generozitate, mirii le-au cerut invitatilor sa nu aduca daruri, ci sa doneze banii unor organizatii caritabile.

Nici originalitatea nu le lipseste. Invitatii vor primi fiecare o cutie realizata manual, legata cu o panglica si in care se va afla un fluture, caruia vor trebui sa-i dea drumul la nunta. Cu siguranta, momentul va fi unul emotionant. Nu se va mai arunca cu orez, ci cu fluturi.

Citeste si:  "Firmin. Aventurile unei vieti subterane", de Sam Savage, a aparut la editura Polirom

La micul dejun se va servi sampanie. Dar nu stim daca aceasta licoare fina va face sa se uite faptul ca verii lui Rooney nu au fost invitati. Nu de alta, dar unul dintre ei, gay fiind, isi dorea prea mult sa fie domnisoara de onoare.

Rochia a fost realizata de Georgina Chapman, care detine brandul Marchesa. Creatoarea de la Hollywood a mai lucrat si pentru Nicole Kidman, Renee Zellweger si Penelope Cruz. Karl Lagerfeld a fost cel care a realizat tinutele pentru luna de miere, pe care cei doi o vor petrece intr-o destinatie necunoscuta inca.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cum iti cresti copilul

Cine se numara pe lista de invitati? Ashton Kutcher, Will Smith si Queen Latifah.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.