Nuduri ecologice

Monica si Gabriela Irimia, mai cunoscute sub numele de Cheeky Girls, dovedesc inca o data cata constiinta ecologica au, cat de mult le pasa de soarta acestei planete si a vietuitoarelor ei. Aflam azi din „Click” ca cele doua au ales din nou modalitatea de protest si de atragere a atentiei cea mai eficienta. Nu, nu s-au legat de vreun copac, nu au tinut discursuri moralizatoare, nici nu au aruncat cu vopsea pe haina de hermina a vreunei cucoane.

Citeste si:  Modele noi si noi reduceri la www.tarafashion.ro

Ele au facut ce stiu ele sa faca mai bine si mai bine, (nu, nu e vorba de cantat, nu va speriati), s-au dezbracat.

Au aparut complet goale in paginile revistei britanica „Fabulous” pentru strangerea de fonduri destinate asociatiilor de aparare a drepturilor animalelor.

Cum nu au dorit sa rateze ocazia de a-si autoevalua trupurile recent up-gradate prin operatie de marire a bustului, gemenele si-au acordat nota generoasa de 9 pentru fizicul lor. Pe langa asta, au recunoscut ca au avut oarece probleme cu anorexia prin 2004 si ca sunt foarte mandre de abdomenul si fesele lor. In plus, s-au aratat dispuse sa-si arate nurii ori de cate ori este nevoie. Am si eu un caine paduchios si raios in spatele blocului. Oare daca va dezbracati ii va aparea parul la loc? Ma intreb si eu…

Citeste si:  Construirea brandului profesional

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.