fbpx

Noua fata Bond vine de la Kiev

Norocul i-a mai suras inca o data lui Daniel Craig. Desi contestat la distributia lui in ultimul film James Bond, producatorii au hotarat ca urmatorul 007 va fi interpretat tot de el.

Si, de parca nu ar fi fost de ajuns, a mai primit un alt cadou. Noua fata Bond va fi actrita ucraineanca Olga Kurylenko. Dupa ce multi fusesera convinsi ca actrita britanica Gemma Arterton va fi cea care ii va sta alaturi fermecatorului agent, aceasta a ramas doar pentru un rol secundar. Imaginile cu fata din fosta republica sovietica vorbesc de la sine.

Citeste si:  Concert Lenny Kravitz

Multora numele ei nu le spune nimic, dar ea nu este totusi o incepatoare. Acum locuieste la Paris, dar acum 14 ani, la frumoasa varsta de 15, a fost descoperita ca model de un vanator de talente la Moscova. De atunci, drumul ei a fost presarat de succese, aparand pe coperta unor reviste ca Glamour, Elle sau Marie Claire.

Citeste si:  Horoscopul lunii iulie

Cariera cinematografica a inceput-o in 2005. Se pare ca a si confirmat, primind un premiu pentru interpretatea ei din „The Ring Finger”. Ultima ei aparitie a fost in „Hitman”, film bazat pe un joc video. Nu am avzut filmul, dar cunoscatorii spun ca Olga este hot, constituind principalul punct de atractie al peliculei.

Personajul ei din noul 007 va purta numele Camille si sa va ocupa cu vindecarea ranilor sufletesti ale personajului interpretat de Daniel Craig. Credem ca macar trupul o va ajuta cu prisosinta in indeplinirea dificilei misiuni.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.