Nou album Sex Pistols

Mare bucurie pentru toti punkerii: baietii de la Sex Pistols intentioneaza sa lanseze un nou album, la 31 de ani dupa ce a aparut pe piata primul si singurul LP „Never Mind the Bulocks”. Stirea o gasim azi in „The Sun”.
Johnny Rotten, pe numele lui adevarat John Lynden, a vorbit despre aceste planuri dupa concertul din cadrul festivalului Isle of Wight sambata.

Citeste si:  Cititul…

El a declarat: „S-ar putea sa lansam un nou album. Ar fi frumos. Dar totul trebuie sa fie de cea mai inalta calitate: muzica, tema si atitudinea. Totul trebuie sa vina din inima”.

Cum a aparut in conversatia subiectul legat de albume recent lansate, si printre ele cel al baietilor de la Coldplay, Rotten a demonstrat inca o data ca nu si-a pierdut spiritul contestatar: “Mi-e mila de cei care trebuie sa asculte asa ceva. Cei de la Coldplay sunt complet lipsiti de umor. I-am cunoscut acum cativa ani si mi-am dat seama ca sunt doar niste baieti in hanorace. Pareau o trupa de mucosi. Nu au nimic, nu ofera bucurie. Muzica lor are cateva parti bune din cand in cand, dar nu are sare si piper”.

Citeste si:  Horoscopul lunii februarie

Noi v-am oferit aici o traducere blanda. In realitate, cuvintele folosite de Johnny Rotten frizau insulta.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.