Noile cursuri DallesGo: FOTOGRAFIE IN MODA, PUBLIC RELATIONS, BEAUTY, MAKE-UP, STILISM & TENDINTE si DESIGN INTERIOR

Prima serie DallesGo se apropie de final! Peste 50 de cursanti s-au inscris la cursurile STILISM & TENDINTE IN MODA, DESIGN DE INTERIOR SI MAKE-UP!

Cea de-a doua serie DallesGO aduce trei cursuri noi:
FOTOGRAFIE IN MODA, PUBLIC RELATIONS, BEAUTY.

STILISM & TENDINTE IN MODA – Stilistul MARIAN PALIE si prof. IOANA AVRAM vor sustine in continuare cele trei module de curs, destinate celor care isi doresc sa isi inceapa cariera de stilist de fashion sau celor care vor sa aprofundeze notiuni legate de stilurile vestimenare. Printre altele, structura cursului contine un ghid practic de imagine si stil.

foto

foto

FOTOGRAFIE DE MODA– Unul dintre cei mai apreciati fotografi de moda de la noi, IONUT STAICU, a reunit o echipa de profesionisti in domeniu: MIHAI MUSCELEANU (care pune la dispozitie aparatura foto de ultima ora) si OANA VASILACHE, fashion editor la revista Glamour. Impreuna vor simula realizarea de editoriale de moda si iti vor dezvalui detaliile legate de apratele folosite, lumina, scenografie, styling etc.

Citeste si:  Legenda Dochiei

foto

foto

MAKE-UP – Oricine are aptitudini artistice, iar noi iti garantam ca poti invata, mai repede decat crezi, cum sa pui in evidenta ceea ce avantajeaza o fata sau cum sa estompezi partile mai putin flatante. ALINA BRAILESCU, cu o cariera indelungata si spectaculoasa in domeniu, alaturi de partenerul nostru SEPHORA, te vor ajuta sa iti insusesti arta machiajului.

DESIGN INTERIOR – Arh. GIUSEPPE LABIANCA, florentin si pasionat de arte, carismatic si profesor hipnotizant, va sustine aceasta serie de cursuri dedicate designul interior. Vei avea ocazia sa pui in practica reguli universale, vei avea ocazia sa incalci reguli, vei fi incurajat sa fii tu. Pe langa workshop-urile “how to” vei invata despre culori, materiale, texturi, etc

PUBLIC RELATIONS – Cu o experienta de 15 ani in comunicare, atat in domeniul relatiilor publice cat si al publicitatii, membru al Public Relations Society of America din 2003, SORANA SAVU (PREMIUM PR) iti va deschide un nou drum in arta comunicarii. Vei gasi raspunsul la intrebarile despre cum poti comunica exact ceea ce ai de spus, si vei participa la workshop-uri in care vei pune in practica cele invatate (se vor organiza dezbateri pe studii de caz).

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 18-24 mai

foto

foto

BEAUTY – Industria frumusetii este una dintre cele mai vechi industrii cu profit. Ce este beauty? Ce inseamna? Descopera trucurile ingrijirii personale, invata despre tendinte in frumusete si afla de la ALICE BURSUC, Beauty&Grooming Director pentru Liberis Publication, cum arata lumea unui redactor de frumusete.

foto

CAND?
Cursurile se tin de luni pana vineri after work.
Cursurile vor incepe din 21 martie.
Un modul are 12 saptamani.

DE CE?
Pentru ca ne dorim sa recrutam talente si sa le promovam in aceste domenii.

Citeste si:  Trupa britanica de rock alternativ "Franz Ferdinand" va concerta, in iulie, la B'estfest

Pentru ca ne-am propus sa cream o comunitate de oameni interesati de tot ceea ce inseamna arta, creativitate si profesionalism adevarat.

Pentru ca este nevoie de aceste cursuri, iar feedback-ul primit pana acum ne-a confirmat-o.

CUM?
Fiecare curs va avea o finalitate concreta, pentru toti participantii, indiferent de modulul ales. In foyer-ul Universitatii Populare Ioan I. Dalles vor avea loc expoziti, targuri si alte manifestari legate de domeniul fiecarui curs in parte.

Cursurile DallesGo aduc un aer fresh, contemporan si sunt destinate oamenilor moderni, cu venituri medii si peste medii, conectati la tot ceea ce este nou, insa din medii diferite si cu diverse preocupari. Pentru ei am creat un produs de top, cu profesori care exceleaza in domeniile lor, au cariere spectaculoase si au disponibilitatea si dorinta sa transmita mai departe trucurile meseriilor lor.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.