fbpx

Noi tensiuni in destinul Dianei

Fostul valet, Paul Burrell, a dezvaluit in fata curtii cateva amanunte extrem de triste despre relatia dintre Printesa Diana si mama ei, informeaza tabloidul „The Sun”. Acesta a marturisit ca a ascultat o conversatie intre cele doua care a avut loc pe data de 9 iunie 1997 si care, din pacate, a fost si ultima. Mama ei, Shand Kydd, care a decedat in 2004, si-a numit fiica „tarfa”, ea nefiind de acord cu relatia pe care aceasta o avea cu chirurgul Hasnat Khan si nici cu faptul ca acesta era musulman. Se pare ca in timpul acelui dialog au fost folosite mai multe cuvinte grele.

Citeste si:  Zodiile si problemele in dragoste

Paul Burrell a spus ca i-a vorbit despre aceasta conversatie si Reginei atunci cand a intalnit-o dupa moartea Dianei.

De asemenea, a recunoscut ca a copiat scrisori apartinand Dianei in jurnalul sau intim, fara ca aceasta sa aiba cunostinta despre acest lucru. A negat ca ar fi avut intentia de a le folosi pentru scrierea celor doua carti pe care le-a publicat ulterior.

Citeste si:  Horoscopul senzualitatii

Lista secretelor pe care fostul valet le detine nu se incheie insa aici. Se pare ca seria dezvaluirilor va continua, existand presiuni din partea curtii. Va vom tine la curent.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.