fbpx

Noaptea Alba a Fotografiei: expozitii in tot Bucurestiul si o mega-petrecere de final, cu un concert incendiar si multe alte surprize

In seara de 27 iunie, Bucurestiul se prezinta cu haine de gala pentru prima editie a Noptii Albe a Fotografiei, care aduce impreuna expozitii foto diverse, peste 30 de locatii si pasionati de imagine de toate tipurile intr-un traseu plin de povesti si surprize care va culmina cu o mega-petrecere in Club Control.

Galerii de arta, cafenele, cluburi , restaurante si sedii de companii – in total aproape 40 de locatii participa la Noaptea Alba a Fotografiei cu expozitii foto si surprize pregatite pentru cei care le vor calca pragul in seara si noaptea zilei de joi.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 10-16 august

In fiecare dintre acestea, vizitatorii vor putea primi o mini-brosura care contine o lista cu toate locatiile participante si un spatiu special desemnat pentru a colecta stampile de la fiecare loc vizitat, pe baza carora se va face accesul la petrecerea din Club Control, incepand cu orele 23:00. De asemenea, brosura va putea fi descarcata si tiparita si de pe site-ul evenimentului www.noapteafotografiei.ro sectiunea Party.

“Stampilele colectate de vizitatorii la Noaptea Alba a Fotografiei vor putea fi folosite in mai multe feluri: un numar de minim 3 stampile va permite accesul la petrecere, un numar de 5 stampile asigura primirea unui premiu garantat, la sosirea la petrecere, iar un numar de minim 10 stampile va asigura participarea la tombola organizata in Club Control si care are ca premiu un aparat foto Sony NEX 5RW” a declarat Laura Mihailescu, Community Manager Pixelpedia.

Petrecerea organizata cu ocazia primei editii a Noptii Albe a Fotografiei va include, pe langa tombola cu premii, un concert incendiar Suie Paparude, care va fi punctul culminant al sarbatoririi realizarii acestui eveniment unic in lume.

Mai multe detalii despre locatiile participante la eveniment, expozitiile pregatite dar si multe altele gasiti pe www.noapteafotografiei.ro.
Noaptea Alba a Fotografiei este un eveniment organizat de catre Pixelpedia, cu sprijinul F64 Studio, care isi propune sa aduca fotografia mai aproape de publicul larg si sa demonstreze ca, atunci cand este vorba de imagine, tot ceea ce conteaza este pasiunea si povestea pe care vrei sa o spui.

Citeste si:  Agenda pentru timpul liber: 9 - 15 februarie
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.