Night Shopping Party

Vino pe data de 10 iulie in Baneasa Shopping City intre orele 22.00 si 02.00 la Night Shopping Party sa dam startul la distractia cumparaturilor.

Savureaza un cocktail in timp ce beneficiezi de :
discount-uri
promotii unice
sute de premii instant

DJ-ii ProFM Cristi Stanciu si Nono Semen au prins febra cumparaturilor pe beat-uri tari pentru ca joi, 10 iulie, fac un mega party in Orasul Modei, la Baneasa Shopping City. Ei vor fi gazdele unei petreceri nebune, cu muzica buna… la promotie: Night Shopping Party.

Citeste si:  Next Generation Models - editia 2009

VJ-ul MTV Cristi Stanciu incinge platanele si prezinta o parada de ritmuri racoritoare pentru o atmosfera hot. MC Nono Semen tine publicul in picioare si livreaza gratuit chef de distractie si, bineinteles, de cumparaturi pentru ca vizitatorii mall-ului vor putea face shopping pana tarziu in noapte! Pe muzica, pentru ca petrecerea incepe de la 22.00 si, pana la 2 dimineata, la mall se aud cele mai tari hit-uri marca ProFM.

Citeste si:  Best Exotic Marigold Hotel: cel mai bun film de Duminica al lui 2012

Si nu numai muzica buna e „la promotie”, bucurestenii vor trebui „sa infrunte” la Baneasa Shopping City un val puternic de… reduceri si concursuri care ii vor tine in picioare toata noaptea. In plus, pot participa la o tombola care are ca premiu o supermasina! Distractia continua pana pe 17 august, perioada in care preturile promotionale se asorteaza cu cea mai buna muzica de la ProFM!

Citeste si:  Cautari in desert

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.