Nici soacrele de vedeta nu se dezmint

Pe capul lui Amy Winehouse, s-au abatut tot felul de necazuri in ultimul timp. Ea infrunta si o posibila condamnare la inchisoare. In ultima vreme, a inceput insa sa aiba probleme si cu soacra ei, Georgette Civil, care o invinovateste pentru ca nu a fost in stare sa-si viziteze sotul din cauza programului incarcat de petreceri.
Hotarata sa-i demonstreze ca se insala, Amy s-a aranjat, a incercat sa ramana treaza si s-a indreptat spre penitenciarul Pentonville. In ciuda eforturilor ei, soacra tot se plange ca trebuie s-o sune dimineata ca s-o trezeasca. Iar Blake, de unde e, nu poate avea niciun fel de influenta asupra vietii intense de noapte pe care o duce Amy.

Citeste si:  Unde mergem in week-end? 30 mai - 1 iunie

Georgette a mai afirmat ca, atunci cand Amy petrece toata noaptea, nu se poate trezi dimineata si astfel pierde orele de vizita. A mai spus si ca acest lucru il intristeaza pe Blake si ca uneori se vede nevoita s-o sune si de sase ori pe zi pentru a-i aminti sa se trezeasca.

Citeste si:  5 moduri profesionale de a trece peste recesiune

Amy, care a fost nominalizata recent la sase premii Grammy, a fost arestata si interogata in legatura cu o mita in valoare de 200 de mii de lire sterline pe care Blake ar fi incercat s-o ofere pentru a scapa basma curata din niste acuzatii destul de grave. Politia spune ca Amy urmeaza sa fie din nou interogata in martie.
Amy, care intre timp incearca sa se salveze, cu ajutorul medicilor, de dependenta de droguri, este acum ingrijorata si de posibilitatea unei trimiteri in arest.

Citeste si:  Cum sa iti promovezi corect afacerea

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.