Next Generation Models – Laura Giurcanu next Eva Herzigova

Luni, 29 noiembrie, Sala Atelier- Teatrul National Bucuresti a gazduit finala concursului Next Generation Models – editia 2010.

Next Generation Models este un concurs de modele marca Best Models, fiind cea mai importanta campanie de scouting din tara, care isi propune in fiecare an sa descopere tinerele talente din lumea modei.

Inca de la prima editie, din anul 2003, concursul national Next Generation Models, a devenit rapid un eveniment de moda de referinta pe piata romaneasca, reunind cele mai importante nume din domeniu.

Locul 2 a fost ocupat de Oana Crisan din Cluj, si locul 3: Maria Decu, din Bucuresti, Alina Ivan, din Suceava si Cristina Druta, din Constanta, iar Anda Stefan a primit premiul special oferit de revista Story.

Citeste si:  Elena Gheorghe canta la City Mall!

Locul 3:
foto

Locul 2:
foto

Titlul de Cel mai bun tanar model al anului 2010 a fost castigat de Laura Giurcanu, din Bucuresti. Thierry Chasin, scouterul care a descoperit-o pe Eva Herzigova este sigur ca tanarul model in varsta de 13 ani va avea o cariera internationala fulminanta.

Evenimentul a fost prezentat de catre actorii Ada Condeescu si George Pistereanu, protagonistii filmului “Eu cand vreau sa fluier, fluier”.

foto

Modelele consacrate ale agentiei Best Models au prezentat colectiile semnate Lena Criveanu si Corina Vladescu, iar concurentele, Wilhelmina Arz si Adrian Oianu.

Citeste si:  Cum reactionezi la critici

foto

Evenimentul Next Generation Models 2010 a reunit nume importante din domeniul modei, iar din juriu au facut parte unii dintre cei mai importanti scouteri internationali, designeri, fotografi de moda si fashion editori pentru a desemnarea “celui mai bun tanar model al anului 2010”:

Sarah Doucoure- City Models, Paris
Lionel Dejean – City Models, Paris
Thierry Chasin- Trend s Metropolitan, Paris
Philippe Leprovost – Game Model Management, Paris
Matteo Perazzoli – Ice Models, Milano
Adrian Oianu – designer
Corina Vladescu – designer
Wilhelmina Arz – designer
Mihaela Calinoiu – redactor sef Story
Roxana Cioriia – Cosmopolitan
Alex Conu – fotograf de moda
Ciprian Strugariu – fotograf de moda
Ana Nechita – fashion editor Beau Monde si Harper’s BAZZAR
Alexandra Calafeteanu – fashion editor Unica

Citeste si:  Agenda pentru timpul liber: 2 - 8 februarie

Sedintele foto pentru concurente au fost realizate in colaborare cu: Alex Conu, Ciprian Strugariu, Andrei Ologeanu, Barna Nemethi/Griffon&Swans si Cristian Radu.

Make-up by Sephora si hair-styling Tribute by George Soare.
Parteneri ai evenimentului: K+K Hotel Elisabeta, Sephora, Tribute by George Soare si Madalina Mocanu Design.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.