Naomi nemultumita de „supermodele”-

Naomi Campbell, alaturi de Claudia Schiffer, Cindy Crawford, Christy Turlington si Linda Evangelista, a fost un supermodel. Ea recunoaste, intr-un interviu acordat celor de la „Daily Mirror”, ca epoca de aur a luat sfarsit, dar ca noul val de fashioniste ca Agyness Deyn si Lily Cole au multe de aratat lumii.

De fapt, Naomi considera ca singura care merita sa poarte calificativul de supermodel in prezent este brazilianca Gisele Bundchen, fosta iubita a lui Leonardo DiCaprio. „Cred ca termenul supermodel si-a pierdut semnificatia si este folosit mult prea des in zilele noastre”. „Modelele trebuie sa-si castige acest statut. Kate Moss, de pilda, este, in mod evident, un supermodel, dar, dupa Gisele, nu cred sa mai fi aparut vreuna”.

Citeste si:  Dictatori recognoscibili. Procese orchestrate

Naomi, care recent a fost aleasa pentru coperta revistei „Vogue”, editia „All Black”, din Italia, a dezvaluit si ca prietena ei, Kate Moss nu prea se da in vant dupa prezentarile de moda si ca nu va defila la parada caritabila pe care Naomi o organizeaza in fiecare toamna.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.