fbpx

Nadia – „ucenica” lui Donald Trump

Donald Trump a semnat cu producatorul NBC inca doua sezoane, fiind impresionat de noul scenariu, care implica celebritati si un premiu de 250.000 de dolari care urmeaza sa fie donat unor organizatii de caritate.”O data ce ideea noului concept a fost facuta publica, am fost invadat de cereri venite de la mai mult de 125 de celebritati dornice sa apara in emisiune. A trebuit sa ne gindim bine pe cine vom conta. Am preferat sa alegem 14 persoane care, dincolo de celebritate, au facut ceva cu banii lor”, declara miliardarul american.

Urmatoarele celebritati apar in serial: Trace Atkins, star al muzicii country, actorul Vincent Pastore, Gene Simmons din formatia Kiss, Lennox Lewis, fost campion mondial la box profesionist, Jennie Finch, jucatoare de softball, actorii Marilu Henner si Stephen Baldwin, modelul Carol Alt, playmate-ul Playboy din 2005, Tiffany Fallon, producatorul de televiziune Nely Galan, luptatorul Tito Ortiz si ziaristul Piers Morgan. Alte celebritati care isi doreau sa fie in show insa nu au reusit sunt: Paris Hilton, Lindsay Lohan, Britney Spears, Carmen Electra, George Foreman sau Naomi Judd.

Citeste si:  Bookfest 2009 va aduce, pe langa literatura, filme si muzica

Emisiunea a început pe 3 ianuarie, pe canalul de televiziune NBC. Vedetele au diferite misiuni în jurul orasului New York, utilizându-si notorietatea pentru a reusi in sarcinile date de catre Trump insusi. Show-ul de televiziune „Ucenicul” in cea de-a saptea editie a mizat si pe prezenta Nadiei Comaneci, cel putin pentru primele doua episoade. In cel de-al doilea episod, in care cele doua echipe au avut ca misiune crearea a cate un clip publicitar de 30 de secunde pentru o campanie care promova adoptia ciinilor fara stapan. La finalul probei, dupa evaluarea echipelor ca si a fiecarui participant, Donald Trump a dat verdictul „Te iubesc Nadia, dar esti concediata”.

Citeste si:  Gala Wella 2008 - pasiune si culoare

Motivele mentorului sunt destul de previzibile, a considerat ca Nadia nu are calitatile de lider de echipa necesare pentru a fi un element valoros al grupului de „ucenici”. Insa ea nu se lasa doborata de o astfel de caracterizare: „Nu cred ca ar fi trebuit sa fiu eliminata, pentru ca as fi fost un element valoros al echipei”, a spus Nadia, dupa emisiune. „Sunt dezamagita, dar stiu ca; premiul va reveni unei asociatii caritabile”, a mai spus aceasta.

Nadia Comaneci este vice-presedinte al Consiliului Director al Special Olympics, Presedinte Onorific al Federatiei Romane de Gimnastica, Presedinte Onorific al Comitetului Olimpic Roman, Ambasadorul Sporturilor Romanesti, un Vice-Presedinte în Consiliul Director al Asociatiei Distrofiei Musculare, si membra a Fundatiei Federatiei Internationale de Gimnastica. Ea este in consiliul director al unor fundatii caritabile care aduna fonduri pentru copiii defavorizati din intreaga lume, sprijina actiuni umanitare, reabilitarea persoanelor cu handicap prin „Special Olympics” si a fostelor gimnaste care au suferit accidente, lupta impotriva cancerului la sin, etc. Noi zicem ca este din start castigatoare!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.