fbpx

Monica Columbeanu confundata cu un „pimp”

Of! Tocmai cand eram in mijlocul bombardamentelor cu stiri despre cat de bine merge cariera Monicai Columbeanu prin Italia, acum totul s-a naruit. In „Click”, sotia miliardarului devine victima intr-un conflict cu impresarul ei, Antonello de Gennaro.

Impresarul spune ca Monica ii datoreaza 15 000 de euro care i se cuveneau in urma promovarii ei. Inca nu exista un contract, dar munca depusa de el la Roma si Milano se cere a fi remunerata, Monica bucurandu-se de o mediatizare uriasa.

Citeste si:  Pivot de lumina - placere pentru ochi, siguranta pentru mana

De Gennaro insa atinge si zone mai sensibile, afirmand ca tot ce este ea i se datoreaza lui Irinel. Impresarul sustine ca a avut o discutie cu acesta si ca ar fi afirmat ca nici el nu intelege atitudinea consoartei sale.

Povestea devine si mai urata in continuare. Italianul i-ar fi propus Monicai sa-si aduca si sora Ramona sa lucreze in Italia, iar aceasta a refuzat.

De partea cealalta, Monica si Irinel neaga totul si si-au trimis avocatii la treaba. Ea refuza sa-i plateasca vreun eurocent si pretinde ca acest conflict a izbucnit in clipa in care impresarul i-a propus sa racoleze fete frumoase din tara pentru un casting la clubul de strip-tease din Milano, Club Pineta. Doamna respectabila, nu a dorit sa aiba de-a face cu asa ceva.

Citeste si:  Filmul "Boogie" a fost premiat pentru scenariu la Festivalul de Film de la Hamptons

In plus, ii neaga si meritele de impresariat. Ii recunoaste contributia numai in ceea ce priveste aparitiile in emisiunea „Quelli che il calcio” si revista „Visto”. Restul aparitiilor sustine ca i se datoreaza ei in intregime.
Probabil problema va fi solutionata in instanta.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.