Miss Univers 2008

Please select a featured image for your post

Faza finala a celei de-a 57 editia a concursului Miss Univers s-a desfasurat la Crown Center din Nha Trang o statiune turistica din sudul Vietnamului. Intregul spectacol a fost prezentat de celebrul om de televiziune american, Jerry Springer acompaniat de Melanie Brown (Mel B) una din componentele formatiei Spice Girls.

Printre membrii juriului s-au aflat Donald Trump Jr, fiul marelui magnat, stilistul Roberto Cavalli, Jennifer Hawkins, Miss Univers 2004, hair-stylist-ul Louis Licari sau Eesha Koppikhar, vedeta de la Bollywood.

In finala s-au calificat patru reprezentante ale Americii de Sud, din partea Columbiei, a Republicii Dominicane, Venezuelei si Mexicului dar si reprezntanta Rusiei. Cea care a pimit coronita din partea castigatoarei de anul trecut, japoneza Riyo Mori a fost reprezentanta Venezuelei, Dayana Mendoza.

Citeste si:  Profita si tu de reduceri!
Tanara in varsta de 22 de ani are ochii verzi si o inaltime de 178 centimetri, ea este fotomodel si doreste sa devina designer de interior. Dayana Mendoza a fost coplesita de emotie in timpul conferintei de presa, declarandu-se in acelasi timp fericita si surprinsa de aceasta victorie. In anul care urmeaza, printesa frumusetii va avea sarcina de a lupta pentru diverse cauze umanitare.

In urma cu un an si jumatate, pe cand se afla in tara sa natala, Dayana a a fost rapita de niste banditi, moment peste care a trecut cu bine. Frumoasa venezueleana nu a dorit sa dea prea multe detalii legate de acest incident, preferand sa vorbeasca despre importanta mentinerii unui climat de pace pe intreg globul.

Citeste si:  Relaxarea la serviciu
La ceremonia de decernare a premiului au fost prezente toate cele 80 de participante, fiecare dintre ele purtand costume traditional populare. Cel mai frumos costum popular a fost stabilit in urma unui vot pe siteul NBC. Premiul a fost castigat de Miss Thailanda, Gavintra Photijak.

Televiziunea americana NBC a avut de altfel exclusivitatea pentru acest eveniment cu o audienta estimata la un miliard de telespectatori. In pauzele dintre probe, acestia au avut ocazia de a descoperi cateva din atractiile turistice ale tarii gazda, au aflat mai multe lucruri despre istoria cultura si traditiile locului, Vietnam a prezentat imaginea unei lumi in care traditiile si progresul au reusit sa se imbine intr-un mod unic.

Citeste si:  Telenovela Britney continua
Autoritatile vietnameze au cheltuit cu organizarea acestui eveniment aproximativ 20 de milioane de dolari,in incercarea de a crea o imagine pozitiva acestei zone si de a incuraja turismul. Rezultatul a fost apreciat de catre Paula Mary Shugart, presedinta Organizatiei Miss Univers care le-a multumit organizatorilor si si-a exprimat speranta ca tara isi va urma dezvoltarea economica si sociala.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.