fbpx

Minte-ma frumos in Centrul Vechi!

Iubiti si apreciati pe scenele teatrelor din Bucuresti, actorii Pavel Ulici si Nicoleta Hancu vor putea fi vazuti pentru prima data in roluri principale intr-o comedie romaneasca: Minte-ma frumos in Centrul Vechi.

Ei sunt Doru si Dora, un cuplu de tineri actori a caror poveste de dragoste trece prin multe incercari. Itele se incurca si se descurca, iar de asta se fac vinovati atat colegii lor de la teatru, cat si personajele din exterior, care pun umarul la realizarea celei mai nebune comedii romanesti ale anului. Minte-ma frumos in Centrul Vechise lanseaza pe 1 aprilie si asta nu e o pacaleala!

“Dora este o persoana foarte impulsiva, nu gandeste foarte mult cand actioneaza, si, ca orice indragostita, actioneaza uneori gresit”, spune Nicoleta Hancu despre personajul ei, care il are alaturi pe Doru “firul rosu al povestii” dupa cum il numeste Pavel Ulici. Intre cei doi actori a existat chimie inca de la casting, desi nu lucrasera impreuna niciodata pana la acest proiect: “Cu Nicoleta am simtit imediat chimia, chiar daca nu mai lucrasem impreuna inainte. Am simtit imediat conexiunea, iar relatia dintre personaje cred ca functioneaza perfect”, spune Pavel Ulici. Pentru Nicoleta, Minte-ma frumos in Centrul Vechi“e o poveste in care se regaseste toata lumea, sunt oameni noi, situatii din teatru surprinse foarte bine si imbina foarte bine drama cu comedia”.

Citeste si:  Cum sa creezi o viziune pentru cariera ta

Minte-ma frumos in Centrul Vechi, cea mai tare comedie romaneasca a anului se lanseaza in cinematografe pe 1 aprilie.

Regizat de Iura Luncasu, filmul reuneste nume tinere ale scenei teatrului romanesc: Pavel Ulici, Nicoleta Hancu, Antoaneta Zaharia, Marius Damian, Sorin Miron, Alexandru Unguru, Aida Economu, Diana Roman, dar si nume cunoscute si apreciate din lumea filmului: Coca Bloos, Adriana Trandafir, Emilian Oprea si George Pisteranu. Alaturi de ei apar si vedete tv, precum Viorel Lis, Codin Maticiuc si Virgil Iantu.

Trailerul Minte-ma frumos in Centrul Vechi poate fi vizionat pe pagina oficiala de Facebook a filmului aici sau pe YouTube: https://youtu.be/qB5oxjD4DnM.

Sinopsis:
Cinci tineri actori pregatesc un spectacol intr-un teatru din Centrul Vechi. Doru, Dora, Lucy, Alecu si Freddie alcatuiesc un armonios pentagon amoros. Dora si Lucy sunt indragostite de Doru, dar Doru e indragostit de pacanele. Alecu e indragostit de Dora, dar se multumeste cu Lucy. Lucy se multumeste cu oricine. Oricand, oriunde. Cat despre Freddie… e greu de definit pe cine si ce iubeste mai mult.

Citeste si:  Vicky Cristina Barcelona

Un singur lucru e cert: camatarii nu-l iubesc deloc pe Doru. Cu recuperatorii pe urmele lui, acesta apeleaza la Toni, care nu si-a pierdut talentul de hacker exersat in „Minte-ma frumos”. Si cum sotia lui, Oana, si-a pus in minte sa-i naseasca pe Dora si Doru, Toni mai loveste o data. Cum era de asteptat, cel lovit va fi chiar Toni. Norocul lui ca stie sa se faca de ras ca nimeni altul.

Si totusi: ce cauta Virgil Iantu si Viorel Lis in toata imbarligatura asta ? O cauta cu lumanarea…

Pavel Ulici are 28 de ani si a absolvit UNATC in 2011. Este cunoscut publicului romanesc pentru rolul din videoclipul Deliei – Da, mama (piesa ce se regaseste si pe coloana sonora a filmului Minte-ma frumos in centrul Vechi). A jucat pe scenele Teatrului de pe Lipscani, Teatrul Odeon, Teatrul Act, Green Hours sau Godot. In filme, Pavel a avut pana acum roluri secundare si a lucrat cu regizori precum Kari Skogland (Sons of Liberty), Guillaume Lubrano (Metal Hurlant Chronicals: Whisky in the jar), Terry Gilliam (The Zero theorem) sau Colin Teague (Dragonheart: Druid’ Curse). In Romania, a colaborat cu regizori precum Nae Caranfil (6,9 grade pe scara Richter).
Nicoleta Hancu a absolvit UNATC in 2013 si este una dintre cele mai active actrite ale generatiei sale. A jucat in peste 30 de piese in Bucuresti si in tara si a lucrat cu regizori precum Victor Ioan Frunza, George Ivascu, Cristian Balint, Andrei Serban, Alexandru Tocilescu sau Alexandru Darie. In filme, Nicoleta Hancu a putu fi urmarita in cateva scurtmetraje de succes precum “Lungul drum spre casa” al Anei Chioveanu, “Don’t let me be misunderstood” si mult-premiatul “Blue Spring” ale Andreei Bortun sau in lungmetrajul lui Radu Gabrea, “O poveste de dragoste, Lindenfeld”.
“Minte-ma frumos in Centrul Vechi” este produs de Fundatia Teatrul Contemporan. Producatori: Adrian Lustig si Cristina Dobritoiu. Scenariul este semnat de Adrian Lustig, imaginea – Andrei Baltaretu.
Filmat in toamna anului trecut in Bucuresti, “Minte-ma frumos in Centrul Vechi” va fi lansat in cinematografele din intreaga tara pe 1 aprilie. Va asteptam la film!

Citeste si:  Sicilia, patria lui Arhimede si a arhicunoscutei mafii
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.