Mihai Margineanu isi serbeaza ziua de nastere joi la Hard Rock Cafe

Mihai Margineanu serbeaza 44 de ani in luna octombrie doar cu o zi inainte de concertul din Hard Rock Cafe, dar petrecerea oficiala alaturi de fani are loc pe scena pe 3 octombrie, joi, de la ora 21:00!

Vino sa-l serbezi pe unul dintre ce mai autentici si populari artisti romani la Hard Rock cafe si sa canti alaturi de el „Ma iubeste femeile”, „Zarita”, „Gore din Chitila”, „Jeana”, „Aviatia” sau „Melci, scoici, raci, craci” in cadrul unui eveniment prezentat de Samsung si Seenow si organizat de Bestmusic si Sprint Media.

Citeste si:  Papusa Cleopatra Stratan

Mihai Margineanu este unul dintre cei mai prolifici artisti de folk iar muzica sa este inspirata, printre altele, de folclorul urban, alte piese sunt preluari ale unor cantece vechi de pahar dar Mihai intotdeauna a avut grija sa ne capteze si cu piesele sale proprii. Versurile sunt adeseori explicite, in dulcele sau stil propriu. Desi s-a lansat in muzica destul de tarziu, la varsta de 36 de ani, piesele sale au avut un succes la public aproape instant.

Citeste si:  Sa revenim la oile noastre!

Biletele pentru concertul Bestmusic cu Margineanu & Band din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro dar si la Hard Rock Café si in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 60 de lei cu loc la masa si 80 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cum iti pierzi virginitatea

Poti viziona in direct evenimente din Hard Rock Cafe, chiar de pe canapeua ta, prin aplicatia Seenow, numai pe Samsung Smart TV. Prin acest parteneriat, Seenow si Samsung Smart TV extind conceptul TV-on-demand prin aducerea concertelor live la tine acasa. Utilizatorii pot viziona aceste evenimente atat in direct cat si inregistrate, vizionarea fiind gratuita in sectiunea FREEZONE.

www.seenow.ro/evenimentelive


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.