Marché de Noël – Targul cadourilor de designer

Cum ar fi daca Mos Craciun ar deveni designer anul acesta?

Ar fi voios si ingenios, ca in poveste? Poate sa iti demonstreze ca ti-a citit intreaga lista cu dorinte (desigur, fara sa triseze) si sa materializeze rapid cadoul perfect pentru toti cei pe care ii vei vizita in Ajun? Sau mai degraba are in sacul lui imens o rochie sau un colier exact cum viseaza prietena ta buna si darurile cele mai speciale pentru copiii dragi tie? Ori poate preferi sa iti impodobeasca bradul cu forme vii si frumoase, gandurile cu bucurie si cutiile de sub pomul de Craciun cu tot ce doresti?

Citeste si:  Viaticum. Un ghid intelectual al Muzeului Taranului Roman

Anul acesta Mosul stie sa fie creativ! Are multi prieteni ajutoare, care iti vor dezvalui creatiile lor 100 % romanesti si unicat. La targ vin Ana Alexe, Alina Bancila, Buzztard, Ligia Carabet, Andra Clitan, Care?Cutare, Ioana Coja, Kuki Constantinescu, Roxana Davidescu, Mirela Diaconu, Gabriela Dumitran, Maria Filipescu, Adelina Ivan, Lorina, Edita Lupea, Raluca Nicolaescu, Diana Nita, Raluka, Ligia Stan, Stickpartout, Carla Szabo, Mihaela Tarhuna, Romana Èšopescu, Mihai Èšopescu si Ana Wagner.

Citeste si:  Bisericile Muzeului Taranului - Expozitie de fotografie

Impreuna cu ei Mosul a adus la The Ark in Calea Rahovei nr. 196 A, o multime de daruri. Gasesti la Marché de Noël decoratiuni, bijuterii, colectii vestimentare, podoabe pentru brad si obiecte de arta, toate asteptand sa fie daruite! Știm ca meriti tot ce e mai minunat si te invitam pe 18 si 19 decembrie la targ, sa alegem cele mai frumoase cadouri impreuna.

Citeste si:  Castigatorii premiilor Emmy

Targul de cadouri de designer este initiat şi promovat de Extins Bijuterie Contemporana si sustinut de Lenor Parfumelle. La fiecare 30 de minute la Marché te asteapta o serie de surprize pentru care merita sa ne vizitezi !

Evenimentul este deschis intre orele 11- 21, atat sambata cat si duminica.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.