Mancare cu nume de vedete

Mereu apar diverse produse carora li se dau numele vedetelor sperand ca se vor vinde. „Starurile” de pe la noi au prins si ele gustul.

Cei de la „Libertatea” au colindat restaurantele si au gasit feluri de mancare cu nume de vedete ce ar putea completa un meniu intreg.
In restaurantul UpStairs de langa Mall Vitan puteti servi rata Oana Zavoranu. Este condimentata si servita cu garnitura de vinete si conopida gratinata.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 18-24 mai

Prin Regie, studentii servesc cocktailul „Fata de la pagina 5”, ce contine vodca, suc de portocale si lichior.
Maximus, mezinul familiei Bahmuteanu – Prigoana are si el un desert care-i poarta numele. Mai trebuie insa sa astepte pana ce-l va putea consuma.
Pe piata s-a mai gasit pizza Adrian Mutu, in restaurantul Anei Prodan. Aceasta a avut insa parte de o glorie efemera. Dupa ce Ana Prodan a vandul restaurantul, pizza Adrian Mutu a cazut in uitare.

Citeste si:  Conferintele de la Sosea: Mexic: istoria, arhitectura si cultura populara Continuitate si creativitate ritualica - Mexic si Romania

Tot un esec a fost si prajitura Elodia. Patroana si-a dat seama, cam tarziu, ca un posibil mort si un disparut cert nu pot face o reclama prea buna unei cofetarii.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.