MARIA BATA VA APAREA IN URMATOAREA RECLAMA MARTINI ALATURI DE BÁRBARA GONZÁLEZ, CASTIGATOAREA MARTINI ROYALE CASTING

Bárbara González, in varsta de 27 de ani, originara din Pamplona, Spania, a fost desemnata castigatoarea MARTINI Royale Casting si va pasi pe urmele altor celebritati care au promovat brand-ul MARTINI, precum Charlize Theron, Naomi Campbell sau Monica Bellucci. Prezentarea noului star a avut loc la Milano, pe faimoasa Terrazza MARTINI.

Bárbara va fi starul noii campanii publicitare MARTINI Italian Sparkling Wines, care va fi difuzata incepand cu luna decembrie a acestui an. Alaturi de Bárbara, cele 7 finaliste alese de juriul international vor avea, de asemenea, sansa unica de a aparea in spot-ul campaniei publicitare. Printre acestea se numara si reprezentanta Romaniei, Maria Bata, actrita si fotomodel, in varsta de 28 de ani, din Targu Mures, care a impresionat juriul prin atitudinea sa.
MARTINI Royale Casting a reprezentat o experienta extraordinara, o adevarata aventura pe care nu credeam ca o s-o traiesc vreodata. In ultimele 2 luni am experimentat un amalgam de sentimente: bucurie, dorinta, frica, extaz, speranta. Numarul mare de voturi din cadrul concursului derulat pe Facebook, dar si suportul presei din Romania m-au bucurat. Profit de aceasta ocazie pentru a le multumi tuturor. M-am simtit onorata sa fiu aleasa de juriul international pentru marea finala a castigului de la Milano, alaturi de inca 6 fete minunate. Ma simt intr-adevar norocoasa in spiritul filozofiei MARTINI – LUCK IS AN ATTITUDE. Aventura mea cu MARTINI continua in Barcelona, unde voi filma noua reclama MARTINI Sparkling Wines, a declarat Maria Bata.

Citeste si:  Lista completa a castigatorilor Premiilor UNITER 2009

Castigatoarea MARTINI Royale Casting va primi suma de 150.000 de euro, 12 perechi de pantofi Christian Louboutin si 12 tinute de pe site-ul my-wardrobe.com. Pe Bárbara o asteapta un an fenomenal deoarece, impreuna cu Yuri Buzzi, castigatorul concursului MARTINI Kisser Casting 2011, va fi in centrul petrecerilor organizate pentru aniversarea MARTINI de 150 de ani in anul 2013.

MARTINI Royale Casting este un scouting de talente desfasurat la nivel global, cu scopul de a descoperi persoana potrivita care sa intruchipeze filozofia faimosului brand – LUCK IS AN ATTITUDE. Christian Louboutin, membru al juriului international, a fost cel care a lansat campania ce s-a desfasurat in 23 tari, in luna mai, la London Design Museum.

Citeste si:  Paris. Orasul luminilor

La casting au participat peste 3.500 femei, dintre acestea fiind alese 28 de semi-finaliste care s-au infruntat pe parcursul lunii august intr-o serie de probe organizate pe plajele din Ibiza. Aceste probe, care au scos in evidenta atitudinea, stilul si personalitatea fiecarei candidate, au fost filmate si postate pe pagina de Facebook facebook.com/MARTINI. Apoi, cele 28 de semi-finaliste s-au confruntat pentru a castiga cat mai multe voturi, astfel incat sa isi asigure locul in finala de la Milano. Pe baza miilor de voturilor online, au fost alese patru finaliste, carora li s-au alaturat cele trei alegeri ale juriului, format din Christian Louboutin, Sarah Curran – fondatoarea my-wardrobe.com si Arnaud Meysselle – MARTINI® Global Category Director.

Cele sapte finaliste au ajuns la Milano pentru ultima etapa a MARTINI Royale Casting si au avut ocazia de a vizita “casa” brand-ului MARTINI din orasul Pessione, aflat in apropiere de Torino. In acest oras, concurentele au descoperit istoria bogata si mostenirea MARTINI – una dintre cele mai faimoase brand-uri de bauturi.

Citeste si:  Chris de Burgh la Teheran

Bárbara a concurat la proba de gimnastica ritmica, in cadrul Jocurilor Olimpice organizate la Sydney si Beijing, dorindu-si in prezent sa devina actrita. Atitudinea ei stilata si carismatica a fost cea care a convins juriul international. Dupa incheierea concursului, Bárbara a declarat: Sunt foarte fericita, este un vis devenit realitate. Voi munci foarte mult pentru a-i face mandri pe cei care au crezut in mine.

Bárbara are un extraordinar simt al umorului si iubeste viata. A fost intotdeauna cu zambetul pe buze, pe tot parcursul competitiei. Radia o energie pozitiva care ii molipsea pe cei aflati in jurul ei, a declarat Sarah Curran, fondatoarea my-wardrobe.com.

Suntem incantati de faptul ca Bárbara este noua imagine MARTINI. Pe langa faptul ca ea intruchipeaza cu succes filozofia MARTINI – LUCK IS AN ATTITUDE, Bárbara reuseste sa atraga noua generatie MARTINI. Viitorul ei alaturi de brand-ul MARTINI va fi un succes, mai ales in acest moment special si emotionant, a declarat Arnaud Meysselle, Global Category Director MARTINI.
Urmariti finala concursului la adresa adresa youtube.com/martini.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.