Lupul deghizat in oaie

Viata lui Amy Winehouse este plina de surprize. O noua dezamagire este azi dezvaluita de cei de la „Daily Mirror”.

Mama canteretei a fost incantata cand a aflat ca fiica ei se intalneste cu Alex Haines, dar acum se pare ca cel ce parea un baiat bun, 100% curat, nu este tocmai fara pata.

Acesta fusese angajat pentru a aduce o influenta pozitiva in viata turbulenta a lui Amy, insa in urma cu ceva vreme a fost facut public un film in care Alex apare consumand droguri. Cei de la Metropolis au fost atat de furiosi incat l-au concediat.

Citeste si:  Trei dintre filmele nominalizate la Oscar - Whiplash, Foxcatcher si Begin Again – distribuite in Romania de InterComFilm Distribution

Cand Alex si Amy au devenit „prieteni” apropiati, cantareata a avut probleme cu sotul ei, Blake, aflat in inchisoare.

Ultimul lucru de care Amy avea nevoie era inca un consumator de droguri in anturajul ei. Iata cum mielul era, de fapt, lup. Alex se presupunea ca o ajuta sa revina pe calea cea dreapta, asa ca acum trebuie sa dispara.

Citeste si:  Cainele Japonez, selectat la piata de proiecte a Festivalului de Film de la Salonic

Seara trecuta, o echipa de lacatusi a venit sa schimbe incuietorile casei lui Amy pentru ca persoane nedorite – cum ar fi Alex – sa nu mai aiba acces in locuinta ei. O sursa a declarat: „Amy este plecata din Londra in prezent si nu doreste ca cineva, care ar avea cheie, sa vina in lipsa ei. Alex a fost un bun prieten pentru Amy, dar a cauzat certuri aprige intre ea si Blake, care nu mai suporta zvonurile privind adulterul sotiei lui.”

Citeste si:  Unde mergem diseara? 1 noiembrie

Un purtator de cuvant a declarat aseara ca Alex nu mai lucreaza nici pentru Metropolis, nici pentru Amy Winehouse.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.