Luminita Anghel – imaginea Garnier!

Garnier anunta ca Luminita Anghel va fi, incepand din acest an, imaginea pentru Garnier Skin Naturals Ultralift – gama de produse pentru ingrijirea tenului.

Ce inseamna 2008?
Inseamna debutul colaborarii dintre Garnier si Luminita Anghel. Luminita s-a potrivit perfect profilului Garnier – brandul apropiat de tine, pentru care grija este o prioritate.
Garnier este brandul care te inconjoara cu multa caldura, care vorbeste oamenilor ca de la egal la egal. Garnier nu promite nimic fara acoperire, de aceea poti avea incredere maxima in el.

Citeste si:  Cum sa seduci un barbat in functie de zodia sa

Luminita Anghel este o persoana calda, fireasca. Asa o descriu toti cei care au colaborat cu ea. La 39 de ani este o fire extrem de dinamica si moderna care s-a facut remarcata mereu prin mult bun simt. Acesta ar fi “portretul robot” al Luminitei: cantareata de muzica pop care se reinventeaza an de an, actrita de seriale si sitcomuri, moderator de emisiuni TV sau radio.

Citeste si:  Castigatorii Galei Societatii Civile editia 2009

“Dintotdeauna am crezut cu putere in importanta ingrijirii pielii si mai ales a fetei si a gatului. Un chip atent ingrijit, care nu tradeaza trecerea timpului este intotdeauna o buna carte de vizita pentru femeia din ziua de azi.
Experienta pe care am trait-o prin colaborarea cu Garnier a fost extraordinara si sunt mandra ca mi s-a oferit aceasta oportunitate!” spune Luminita.

Citeste si:  Jean-Marie Le Clézio primeste premiul Nobel pentru literatura

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.