fbpx

Lume buna si mai putin buna la Sundance Film Festival

Oraselul Park City devine neincapator o data pe an. Aici se organizeaza festivalul de film Sundance, care se vrea a fi o replica a americanilor la festivalul de la Cannes, oferind ocazia producatorilor independenti sa-si prezinte filmele. Aici s-au lansat „Reservoir Dogs”, „Blair Witch Project” sau „Saw”. Festivalul a fost organizat pentru prima oara de Robert Redford in 1978 care i-a dat numele dupa un personaj de film.

Citeste si:  Vlad Zamfirescu este indragostit fara speranta. In Poveste de dragoste, din 27 noiembrie in cinematografe

Vocile critice spun insa ca identitatea evenimentului s-a modificat mult in ultimii zece ani. Ce s-a intamplat? Au inceput sa apara nume mari, care au devenit pentru vizitatori mai atractive decat filmele in sine. Nimeni nu vizioneaza nimic, dar toti se lauda ca l-au vazut pe Farrell sau pe Mary Kate Olsen. Intr-o anumita masura, nu poate fi nimeni invinuit. Sa faci rost de un bilet sau o invitatie se poate dovedi un proces dificil.

Citeste si:  Planuri financiare pentru divort

Paris Hilton si-a facut si ea aparitia pentru a-si promova filmul denumit „The Hottie&The Nottie”, dar valva a starnit mai mult simpla ei prezenta decat filmul. Desi nu apareau in niciun film, au venit si sora ei, Nicky, Kim Kardashian si prietenul ei, intregul grup captand atentia vizitatorilor si a jurnalistilor in cluburi si baruri. Aparitia lor la concertul 50 Cent aproape ca a paralizat traficul in cocheta statiune de ski.

Citeste si:  Jurnalul Annei Frank, "Magna Carta" si "Cantecul Nibelungilor", incluse de UNESCO in Memoria Lumii

Asta in timp ce vedete de film adevarate, precum Collin Farrell, Woody Harrelson, Alan Rickman si Sarah Jessica Parker se plimbau nestanjeniti pe strada.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.