Liam se insoara

Ieri, Liam Gallagher de la Oasis, s-a casatorit pentru a doua oara. Mireasa a fost Nicole Appleton. Cununia civila a avut loc in Londra, in acelasi sediu al starii civile in care Sir Paul McCartney s-a casatorit pentru prima oara cu Linda, in 1969.

Liam se afla in los Angeles, pregatind un nou album. El a zburat insa spre Marea Britanie pentru a pune o verigheta pe degetul interpretei de la All Saints, Nicole, in varsta de 33 de ani.

Citeste si:  Fetele de la Apaca nu-l mai iubesc pe Roman

Au mai fost prezenti Natalie, in varsta de 34 de ani, si ea membra All Saints, cu sotul ei Liam Howlett, membru Prodigy. A lipsit insa fratele lui Liam Gallagher, Noel, care a ramas la Los Angeles.

Fiul proaspetilor casatoriti, Gene, precum si fiul lui Liam din prima casatorie au fost si ei acolo. Martori au fost sora lui Nicole si mama lui Liam, Peggy.

Citeste si:  Unde mergem in week-end? 5 octombrie

Unul dintre prietenii cuplului a declarat ca acestia se simteau oricum ca si cum ar fi casatoriti. El a purtat un inel pe degetul pe care se pune de obicei verigheta timp de ani de zile pentru a arata ca inima i-a fost adjudecata. Acum a hotarat insa ca e timpul sa oficializeze relatia.
Cei doi au pastrat discretia totala asupra evenimentului.

Citeste si:  Calatoria spre eternitate intr-un spectacol de teatru inspirat de Herta Muller

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.