Lenny Kravitz la Bucuresti

Fără a ÅŸti unde se află, Lenny Kravitz a cântat pentru aproximativ 10.000 de persoane sâmbătă, pe Stadionul Cotroceni, a fost aproape de câteva sute când a urcat până în tribune ÅŸi a transmis tuturor mesajul „revoluÅ£iei iubirii”.

După concertul din deschidere al trupei româneÅŸti The MOOoD, care a început cu întârziere, la 19.45, a urmat o lungă aÅŸteptare de peste o oră, până când miile de fani veniÅ£i la concert l-au putut vedea pe Lenny Kravitz, care a deschis concertul cu piesa „Bring it on”, de pe noul său album, „It’s Time For A Love Revolution”.

Cu chitara la gât, artistul a interpretat apoi „Mama Said” ÅŸi „Dig in”, după care a urat publicului bun venit. Publicul îl aclama, iar Lenny se ÅŸtergea cu prosopul pe faţă în timp ce vorbea, pentru a îl arunca apoi în mulÅ£ime.

„E prima dată când suntem aici. MulÅ£umim pentru primirea pe care ne-aÅ£i făcut-o în Å£ara voastră. Este foarte important, pentru că avem nevoie de Ungaria pentru ‘Love Revolution'”, a spus Lenny Kravitz, amintind de Michael Jackson, care, de la balconul Palatului Parlamentului, i-a salutat pe locuitorii Budapestei.

Cum mulÅ£imea striga dezaprobator ÅŸi îi vedea pe cei din faÅ£a scenei uitându-se urât, Lenny a întrebat confuz „Ce este? Ce-am zis?”, iar toÅ£i au strigat „Romania!”.

Citeste si:  Două piese de Ionesco, un recital al lui Mălăele ÅŸi teatru de stradă de Zilele BucureÅŸtiului

Jenat, artistul ÅŸi-a cerut scuze, a precizat că nu a ieÅŸit din camera sa de hotel, că ÅŸtie unde se află, doar că a încurcat numele. Lenny încerca să fie cât mai convingător, dar ÅŸi să amuze publicul ÅŸi, cum zâmbea tot timpul cuceritor, fanii l-au iertat ÅŸi l-au aplaudat, iar el a întrebat: „Suntem ok, Romania?”.

Kravitz a interpretat apoi „It Ain’t Over Till It’s Over” ÅŸi a anunÅ£at apoi o melodie de pe noul album, „Dancin’ ‘Til Dawn”, pe care a cântat-o în mare vervă, unduindu-se, frecându-se de boxe ÅŸi sărind pe scenă, apoi, obosit l-a lăsat pe chitarist ÅŸi s-a aÅŸezat să-l asculte. S-a ridicat brusc ÅŸi a început să cânte din nou refrenul, energic, iar la sfârÅŸit a strigat „Romania!” ÅŸi a fost aplaudat.

Publicul a apreciat ÅŸi interpretarea unei părÅ£i din „Another Brick In The Wall”, iar Kravitz a întrebat: „Vă place asta? Atunci sigur o să vă placă ÅŸi asta”, ÅŸi a început să cânte refrenul piesei „Billie Jean”.

„De ce sunteÅ£i atât de departe?” a strigat Kravitz privind mulÅ£imea, iar apoi i-a răspuns unei spectatoare „Åži eu te iubesc”. „O să vin pe la voi mai încolo”, le-a promis celor din rândurile mai îndepărtate. „Nu, vorbesc serios. Dar până atunci, pot să-i văd pe oameni?” a întrebat el, ÅŸi i s-a răspuns prin strigăte ÅŸi ridicarea mâinilor.

Citeste si:  Dan Capatos o plictiseste pe Andreea Raicu

Artistul a anunÅ£at apoi că se întoarce în ’99, la primul său album, pentru a cânta o piesă care înseamnă foarte mult pentru el ÅŸi este despre a fi tu însuÅ£i – „Be”, încheiată cu un solo prelung de trompetă realizat de Michael Hunter la microfon, în centrul scenei. Au urmat „Stillness Of The Heart” ÅŸi „I’ll Be Waiting”, pe care Kravitz a cântat-o la pian.

Fanii fredonau emoţionaţi cele două piese, iar Kravitz i-a îndemnat să cânte, el mişcându-şi doar buzele la refren, ridicând microfonul deasupra mulţimii. Apoi, cântăreţul le-a mulţumit tuturor şi le-a transmis că au cântat minunat.

Pe tot parcursul concertului, artistul şi-a pus în valoare instrumentiştii, cântând când pe lângă unul, când pe lângă altul, sau lăsându-le bucăţi lungi de solo. După ce i-a prezentat pe fiecare, iar toboşarul a primit cele mai entuziasmate aplauze, Kravitz a anunţat că el este cel mai nou membru al trupei şi l-a lăsat singur pe scenă pentru a face cunoştinţă cu publicul printr-un solo lung, pe care acesta l-a realizat plin de energie.

Lenny a revenit cu ochelarii de soare ÅŸi chitara electrică pentru a interpreta „American Woman” ÅŸi „Fly Away”.

După ce a cântat „Let Love Rule”, de pe albumul „It’s Time For A Love Revolution”, le-a spus tuturor că reprezintă „pacea, pe Dumnezeu, înÅ£elegerea ÅŸi comunicarea”. „Nu îmi pasă dacă o să se întâmple peste 100 sau 1000 de ani, dar ÅŸtiu că vom ajunge la pace. E în mâinile noastre. Voi sunteÅ£i ‘Love Revolution'”, le-a spus artistul fanilor, care au aplaudat călduros.

Citeste si:  Strategii de marketing

După ce i-a întrebat pe fani dacă îi sunt alături, iar aceştia i-au răspuns printr-un nou val de aplauze, Lenny i-a asigurat că şi el le va fi alături, a coborât de pe scenă, a urcat pe gardul care îl separa de mulţime, apoi a alergat spre tribune, în timp ce fanii de-acolo îşi părăseau locurile pentru a se apropia de el. Kravitz a alergat prin mulţime şi a ajuns chiar pe acoperişul cabinelor de unde a salutat publicul, declanşând o mulţime de blitzuri.

A urcat din nou pe scenă ÅŸi ÅŸi-a luat la revedere, dar a revenit la bis ÅŸi a spus că are o întrebare, iar în liniÅŸtea creată, a început să cânte frenetic „Are You Gonna Go My Way”.

După mai bine de două ore de ţopăit şi strigăt, fanii au plecat încântaţi de la un concert memorabil al unuia dintre artiştii cei mai neconvenţionali şi, totodată, mai plini de succes.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.