Leadership Feminin – Echilibru si atitudine

Statutul de femeie-lider implica situatii complexe care necesita o buna mobilizare in vederea aplicarii deciziilor luate. Intr-o perioada solicitanta ca cea actuala, creste nevoia de modele autentice care sa ne inspire in abordarea provocarilor crizei. De aceea echipa LEADERS te invita la Conferinta Leadership Feminin, in data de 5 martie 2009, la sala Tinerimea Romana din Bucuresti.

Conferinta Leadership Feminin a aparut din initiativa Fundatiei LEADERS de a-ti oferi posibilitatea sa intelegi mai bine impactul pe care il are femeia intr-o lume inca dominata de spiritul masculin. Stilul de leadership feminin se remarca prin arta de a echilibra si armoniza puterea decizionala, creativitatea si inovarea..

Citeste si:  Noul ministru al Culturii, Theodor Paleologu, considera o prioritate protejarea patrimoniului

Acest stil de leadership poate fi adoptat de oricine este deschis asumarii acestui concept si isi propune sa devina un exemplu atat in mediul in care lucreaza, cat si in cel social.

Inscriindu-te la conferinta Leadership Feminin, vei afla de la femei din cele mai variate domenii – politica, afaceri, social, arta – si cu cele mai variate povesti ca ceea ce au in comun este forta si eleganta liderului. Pentru persoanele care se inscriu inainte de 20 februarie, organizatorii au pregatit un pachet special.

Citeste si:  Afla cum stai cu dragostea in noiembrie!

Vor inspira cu exemplul lor: Alteta Sa Regala Principesa Margareta a Romaniei ( in curs de confirmare ), Roberta Anastase – presedintele Camerei Deputatilor ( in curs de confirmare ), Aurora Liiceanu – psiholog, Leslie Hawke – fondator OvidiuRom, Sandra Pralong – CEO Synergy Communications, Maia Morgenstern – actor, Liliana Pagu, Presedinta Asociatiei Femeilor din Romania, initiatoarea Miscarii Democratice a Femeilor din Romania, Mihaela Radulescu – jurnalist, Florin Piersic , Actor, Vasile Paun, Managing Partner intellCompetitiv, Maria Grapini, CEO, Pasmatex.

Despre Conferinta LEADERSHIP FEMININ

Dezvoltam acest proiect deoarece credem in stilul de leadership feminin bazat pe incredere, creativitate, inovatie si motivare. Viziunea noastra este de a pune in contact femeile dedicate dorintei lor de a fi lideri eficienti cu cele care se fac urmate zi de zi, astfel aceste modele autentice punand bazele unei societati orientate spre progres si dezvoltare sustenabila.

Citeste si:  Joi - Mega Party!!!

Misiunea LEADERS este sa inspire si sa incurajeze prin intermediul modelelor autentice de leadership.

Mai multe detalii despre conferinta si despre Leadership Feminin la:
www.leadershipfeminin.ro

Pentru inregistrare:
LeadershipFeminin.ro.

Persoana de contact:
Adina Ghita, Project Manager Leadership Feminin
E-mail: adina@leaders.ro
Telefon: 0721366071


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.