fbpx

Lavinia Pintea, salvata de Haiduc

Ziarul Cancan relateaza in editia de azi un episod demn de Lassie. Este vorba de cainele Haiduc, „copilul paros” al sotilor Pintea.

Se pare ca Lavinia Pintea a lesinat in urma unei pierderi masive de calciu. Probabil oboseala si durerea pricinuita de pierderea sotului ei si-au spus cuvantul. In camera, era doar cainele Haiduc, un ciobanesc german. Acesta a inceput sa se agite si sa latre, atentionand-o pe mama Laviniei, care era ocupata in bucatarie.

Citeste si:  Renegociaza-ti salariul

Alarmata de comportamentul anormal al patrupedului, doamna Tatomir s-a indreptat spre dormitor unde, spre socul ei, a dat peste Lavinia zacand inconstienta pe podea. A inceput s-o zguduie pentru a o readuce in simtiri. Cainele insa a crezut ca stapana sa este atacata si a inceput sa-si arate coltii. Doamna Tatomir s-a vazut nevoita sa renunte si a chemat o ambulanta.

Citeste si:  Puya castiga pentru a doua oara in instanta numele trupei "La Familia"

Se pare ca exista tensiuni puternice intre Lavinia Pintea si rudele actorului care vor manuscrise, precum si drepturi de autor in totalitate. Stresul prin care ea trecea a fost astfel sporit.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.