fbpx

Kylie Minogue va concerta in Bucuresti

Please select a featured image for your post

Probabil una dintre cele mai remarcabile aparitii scenice de anul acesta din Bucuresti este Kylie Minogue, care va incanta auzul fanilor ei din Bucuresti si din toata tara in data de 17 mai 2008. Acest concert face parte din marele turneu al ei numit KylieX2008.

Vedeta de origine australiana a avut primul contact cu showbiz-ul intr-un rol al serialul ‘Neighbours’ difuzat in tara ei de origine.
Dupa primele reusite in domeniul muzical, si anume ‘Locomotion’ si ‘I Should Be So Lucky’ care au facut furori in intreaga lume atat in randul adolescentilor cat si al persoanelor trecute de prima varsta, Kylie a decis sa se dedice exclusiv carierei sale muzicale, aceasta avand cel mai mare succes la public.
Din pacate cariera sa muzicala a intampinat o serie de dificultati, cea mai mare find cancerul la san care a fost diagnosticat in anul 2005. Tratamentele si perioadele de recuperare au tinut-o departe pe diva muzicii pop de scena, spre dezamagirea fanilor ei pentru aproape 2 ani. Din fericire a reusit sa depaseasca aceasta dificultate si sa revina in topurile muzicale din intreaga lume.

Citeste si:  Ardes - Cosmetice profesionale online

Din anul 1988 si pana in prezent Kylie Minogue a scos un numar total de 10 albume ( ‘Kylie’ – 1988 ; ‘Enjoy Yourself’ – 1989 ; ‘Rhythm of love’ – 1990 ; ‘Let’s Get to it’ – 1991 ; ‘Kylie Minogue’ – 1994 ; ‘Impossible Princess’ – 1997 ; ‘Light Years’ – 2000 ; ‘Fever’ – 2001 ; ‘Body Language’ – 2003 ; ‘X’ – 2007 ; ). Multe dintre melodiile artistei au ajuns in topurile din intreaga lume de-a lungul timpului cum ar fi ‘Can’t get you out of my head’ sau o melodie mai noua din anul 2007 ‘2 Hearts’. Aceste melodii dar si altele i-au adus artistei de-a lungul timpului vanzari de peste patruzeci de milioane de albume.

Ultimul sau album a facut furori in intreaga lume, si din aceasta cauza vedeta va incepe un turneu cu acest album in data de 6 mai care va dura aproximativ patru luni.
Turneul va cuprinde 53 de orase din 20 de tari, Bucurestiul find al optulea oras in care vedeta va concerta. Pentru cei care nu au posibilitatea sa o vada in Bucuresti vedeta va concerta in Budapesta pe data de 15 mai, cu doua zile inainte de concertul din Romania. Biletele initiale pentru concertul din Marea Britanie s-au epuizat in jumatate de ora, dar au fost adaugate inca 17 aparitii scenice pentru a face fata cererii.

Turneul va avea ca oras de inceput Parisul, in data de 6 Mai, iar ultimul oras in care vedeta va canta va fi Londra pe data de 4 August.

Concertul va avea loc pe stationul Cotroceni din Bucuresti, care are o capacitate de 14.500 de locuri. Biletele pentru concertul din luna mai pot fi cumparate la preturi intre 70 RON si 400 RON la diverse magazine si site-uri de specialitate.
Concertul vedetei va avea un succes la fel de mare ca si al vedetelor care o vor urma sa cante pe stadionul Cotroceni. Astfel in data de 23 Iulie fanii rockului se vor putea bucura de un concert Metallica. Pe 26 Iulie Lenny Kravitz va veni in Bucuresti, iar pe data de 4 August rock-ul va fi din nou in Bucuresti datorita celor de la Iron Maiden. Se asteapta ca peste 10000 de fani sa fie prezenti in tribunele stadionului Cotroceni pentru a asculta noul album al vedetei, intitulat ‘X’. Este pentru prima oara in cariera vedetei, cand unul dintre turneele sale va include si Romania.

Citeste si:  Horoscopul lunii august

Organizatorii acestei vizite a lui Kylie Minogue in Romania sunt Emag!c Entertaiment care spre fericirea rockerilor romani vor aduce la Bucuresti si formatia Metallica, dar si altele cum ar fi Iron Maiden, Kaiser Chiefs sau Unke. Cele doua din urma vor avea loc la Romexpo in perioada 4-5 Iulie.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.