Justin Timberlake si Jessica Biel, inele de logodna cu poveste

Asa cum a declarat in mai multe interviuri, Justin s-a pregatit pe indelete pentru cererea in casatorie adresata prietenei sale de cursa lunga. „Evenimentul” a avut loc anul trecut, in decembrie, pe varful unui munte din statul Montana. Intr-un interviu acordat zilele acestea revistei People, Justin Timberlake spunea ca, pentru a-i oferi Jessicai un inel „cat de personalizat se putea”, a colaborat indeaproape cu un faimos designer de podoabe de lux, Leor Yerushalmi, de la The Jewelers of Las Vegas. Ce a rezultat? O bijuterie de aur alb de 18 carate si rodiu negru, avand in mijloc un diamant patrat inconjurat de mici diamante rotunde, cu cate un acvamarin pe fiecare parte, aceasta fiind piatra ei norocoasa.

Citeste si:  Test de sinceritate: cum percep ceilalti zodia ta

Si la alegerea celor doua verighete , cuplul a apelat tot la Yerushalmi: Justin a ales una simpla, din aur galben, iar Jessica a optat pentru patru verighete subtiri alaturate – doua simple, similare cu ale alesului, si doua din aur alb si rodiu negru, incadrate de mici diamante.

Aranjamentul nu s-a rezumat la inele de logodna si verighete, Jessica accesorizandu-se si cu o pereche de cercei realizati din diamante galbene in forma de lacrima, inconjurate de aur roz de 18 carate si de un set de 96 de mici diamante roz, marca Martin Katz.

Citeste si:  CV-ul ca prima impresie in procesul de recrutare

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.