Jose Carreras la Bucuresti

Jose Carreras va susţine un nou concert în România în acest an, pe 4 octombrie la Sala Palatului, iar scopul acestui eveniment va fi unul caritabil, arată un comunicat din partea organizatorilor.

Biletele vor fi puse în vânzare în curând în reţeaua Diverta şi pe www.myticket.ro, iar încasările vor fi folosite pentru a sprijini copii aflaţi în zonele afectate de inundaţii din nordul Moldovei.

Citeste si:  Suedezul Richmond Bachia revine in sala de dans!

Tenorul spaniol originar din Catalonia este unul dintre cei mai proeminenţi cântăreţi de operă ai generaţiei sale, cariera sa cuprinzând peste 60 de roluri interpretate pe diferite scene muzicale ale lumii, inclusiv la Milano, în New York, la Opera din San Francisco, în Viena, în Londra, în Munchen sau Chicago.

Citeste si:  Primavara vine si online!

Carreras a avut o intensă actitivate discografică: a lansat nu mai puţin de 150 de înregistrari, printre care se numără şi 50 de opere complete, fiind premiat de-a lungul timpului cu numeroase discuri de aur şi platină.

Jose Carreras, alături de Placido Domingo ÅŸi Luciano Pavarotti, a dobândit o largă faimă ÅŸi recunoaÅŸtere internaÅ£ionala în cadrul celebrei serii de concerte „Cei trei tenori”, începute în 1990 ÅŸi continuate până în 2003.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 20-26 mai

Alături de activitatea muzicală, Jose Carreras este recunoscut şi pentru eforturile sale umanitare, îndreptate în special spre tratarea leucemiei.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.