Iutta sprijina prima Gala a Fundatiei Regina Maria

Prima editie a Galei Fundatiei Regina Maria a avut loc vineri, 16 noiembrie, la Cercul Militar National, cu ocazia deschiderii unei noi Policlinici Sociale. Pentru a asigura pe viitor o asistenta medicala de calitate, in cadrul evenimentului a avut loc o campanie de strangere de fonduri la care s-au licitat obiecte si pachete de valoare. Iutta s-a alaturat initiativei prin crearea unei genti din piele special pentru acest eveniment, inspirata din recenta colectie Dor de romanesc.
Exemplul oferit de-a lungul timpului de catre ”Mama Regina” si valorile insuflate de aceasta au motivat Fundatia Regina Maria sa demareze proiecte care sa contribuie la imbunatatirea calitatii vietii a cat mai multor persoane defavorizate. Lectia despre spiritualitate si dorul de traditie, de romanesc, au motivat brandul Iutta, sustinator activ al culturii locale, sa dea curs invitatiei de a inscrie la licitatie o geanta unicat.
Pentru acest eveniment, designul gentii s-a bazat pe tiparul colectiei Dor de romanesc: ”Produsul inscris la licitatie, creat special pentru Gala Fundatiei Regina Maria – Din Inima pentru Viitor, prezinta simbolurile protectiei solare incinse intr-un brau atent impletit cu motive traditionale din zona Moldovei. Aceasta geanta realizata exclusiv din piele a fost insotita de un mesaj personalizat, care descrie si mesajul Iutta pentru Gala din 16 noiembrie: Din inima pentru Regina Maria!”, dezvaluie Nicoleta Chirica, designer si fondator Iutta.

Citeste si:  Andre din nou prietene

Pe langa geanta Iutta, licitatia organizata in cadrul acestui eveniment a prezentat obiecte de arta si de artizanat vechi de peste 100 de ani, dar si experiente extreme precum ture cu Ferrari in circuit (Madrid, Barcelona, Malaga), descoperirea Parisului din elicopter, cursa Monster-Truck sau salturi cu parasuta. Acest proiect ce a strans peste 50.000 EUR a fost un prim pas pentru obtinerea sprijinului din partea mediului de business si a societatii civile, din dorinta de a face accesibile serviciile medicale si pentru categoriile dezavantajate.

Citeste si:  Stresul la serviciu

Gala “Din Inima pentru Viitor” s-a dovedit a fi o seara memorabila, plina de momente de suflet. Gazdele evenimentului ce a avut loc in Sala de Marmura a Cercului Militar Natonal au fost doctorul Wargha Enayati si Melania Medeleanu. Alaturi de ei s-au aflat peste 250 de invitati de marca, precum Excelenta Sa, Werner Hans Lauk, Ambasadorul Republicii Federale Germania in Bucuresti, dar si persoane publice care au raspuns afirmativ initiativei: Ramona Badescu, Anca Turcasiu, Ozana Barabancea, Horia Brenciu si multi altii.

Citeste si:  Horoscopul dragostei in august 2012

Noua policlinica ce urmeaza sa se deschida va dubla numarul de beneficiari si va implementa un concept de Centru de servicii sociale multivariate care sa adreseze mai multe dintre problemele acestei categorii de public defavorizat, de la cele de sanatate, pana la cele de integrare sociala sau educatie.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.