fbpx

Incrunta-te, fii acra si vei castiga!

Victoria Beckham se pare ca a repurtat o victorie la saptamana modei de la Paris. Cel putin asa pretinde tabloidul Daily Mirror.

Sotia fotbalistului le-a avut de infruntat la capitolul tinuta pe Dita Von Teese si Claudia Schiffer. Acerba concurenta, nu? Dita von Teese a fost aleasa de curand ca fiind imaginea Wonderbra unde va lansa si o linie de lenjerie ce-i va purta semnatura.
Ochii ziaristilor si criticilor de moda erau pe cele trei dive. Toata lumea astepta cu nerabdare sa vada ce vestimentatie vor aborda cele trei vedete, cu stiluri atat de diferite.

Citeste si:  Unde mergem in week-end? 11-13 aprilie

Victoria, in varsta de 33 de ani, a aparut bronzata in stil californian (sa se vada de unde vine, nu de alta) si a purtat o rochie Neptune de 1135 lire sterline si o geanta Hermes de 5000 de lire si o expresie sumbra pe fata. Nu purta dress desi suntem in luna ianuarie. Poate asa se explica si fata mohorata.

Citeste si:  Nicoleta Luciu va fi mama

Dita Von Teese a aparut ca fiind palida (nicio noutate, asa a fost intotdeauna, sanatatea nu prea prieste lookului ei) si imbracata intr-o rochie Moon de 990 de lire sterline. Care se pare e deja istorie, nemaifiind in trend.

Claudia Schiffer a venit intr-un cardigan si o fusta Pan- din nou o mare greseala in ochii celor de la Daily Mirror. Si ceea ce i-a fost chiar fatal: a zambit. Or, la evenimente de o asemenea amploare, scortosenia este la mare pretuire.

Citeste si:  Fair 4 Art - Targ handmade in Bucuresti cu scop caritabil
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.