In parc – un spectacol de teatru despre iubire in diferite stadii si epoci

Actorul Istvan Teglas joaca intr-un nou spectacol de teatru, intitulat In parc, o comedie scrisa si regizata de Radu Iacoban. Spectacolul in premiera este o invitatie in patru ere ale umanitatii si o privire concreta asupra relatiilor de dragoste dintre 4 cupluri celebre sau mai putin cunoscute, al caror element comun este o banca din parc.

Comedia In parc va avea primele reprezentatii vineri, 4 aprilie, ora 19:00 si duminica, 6 aprilie, ora 22:00 la Godot Cafe-Teatru, str. Blanari nr 14. Accesul in sala de spectacol se face in baza rezervarilor la numerele de telefon 0736414244/ 021 3161682 zilnic intre orele 12:00 si 19:00.

Citeste si:  Profita de ceea ce ai pentru a obtine un nou job

Distributia spectacolului In parc este formata din Ana Ularu/Rodica Lazar si Istvan Teglas.

„Pe aceeasi banca se asaza epoci diferite. E parcul de langa noi. E parcul nostru. Sunt simboluri sau personaje reale sau lengendare. Suntem noi intruchipati in poet, rege, criminal, omul ocupat de azi. Suntem noi care ne recunoastem si avem curajul sa ne privim, sa ne ironizam, sa ne fim indiferenti. Si sa ne iubim. E banca pe care am scris o poezie, pe care am flirtat, pe care am dominat, pe care stam si dam un sms. Suntem noi, care avem curajul sa fim patetici, incredibili, senini, sinceri si cinici. Suntem noi.” (Rodica Lazar)

Citeste si:  Salonul international de arta naiva si outsider ART BY DIMISCA, la MTR

„Esti intr-un parc si te uiti in gol la o banca. Si te gandesti ca poate acolo intr-o zi, Eminescu si Veronica Micle si-au spus vorbe de amor sau ca regele Ferdinand si Mita Biciclista puneau tara la cale inainte de primul razboi mondial sau ca Ion Ramaru isi dadea intalnire cu o fata. Si apoi suna telefonul si vezi ca e prietenul/prietena care iti spune ca intarzie un pic. Si iti amintesti de ce esti acolo. De ce ai venit in parc.”(Radu Iacoban)

Citeste si:  Stiati ca... ?

„O banca dintr-un parc devine de-a lungul timpului martor la pasiunea dintre un poet national si o Veronica, la spionajul unei Bicicliste pentru un Rege, la indragostirea unui criminal si blazarea unei relatii contemporane. Doi actori x patru epoci = 8 personaj savuroase si comice.” (Ana Ularu)


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.